Yönetici Haberleri

Yönetici Haberleri

Fethiyespor yöneticisi Keskin, ‘İyi oynadık fakat şanssız goller yedik’

Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, ligin ilk haftasında GMG Kastamonuspor karşısında alınan 3-4'lük mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor yöneticisi Keskin, ‘İyi oynadık fakat şanssız goller yedik’

Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin, ligin ilk haftasında GMG Kastamonuspor karşısında alınan 3-4'lük mağlubiyet hakkında açıklamalarda bulundu.

Muğla'da eğitim kurumları yöneticilerine yönelik gelişim semineri başladı

Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün himayelerinde organize edilen “Eğitim Kurumları Yönetici Gelişim Semineri” başladı.

Muğla'da öğrenciler Avrupa'da robotik eğitimi aldı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bulunan Şahidi Ortaokulu, Erasmus programı kapsamında onaylanan "Discover Robotics via STEM" projesiyle önemli bir başarıya imza attı. Türkiye ile birlikte 7 ülkeden okulların katıldığı proje, 250 bin euro bütçesiyle dikkat çekerken öğrenciler, öğretmenler, okul yöneticileri ile robotik uzmanlarına dijital ve robotik eğitim sunuyor.

MSKÜ’de Hemşirelik Haftası kutlandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi (MEAH) Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ve Öğrenci Hemşirelik Topluluğu iş birliğinde Hemşirelik Haftası Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonunda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli', Muğla'daki eğitim yöneticilerine tanıtıldı

Millli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Türk eğitim sisteminde köklü değişiklikler öngören "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli", Muğla'daki eğitim yöneticilerine tanıtıldı.

FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri bir araya geldi

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor’ dedi.

Yabancı Diller Yüksekokulları yöneticileri MSKÜ’de buluşacak

Her yıl düzenlenen Yabancı Diller Yüksekokulları Yöneticileri toplantısı, bu yıl Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Yabancı Diler Yüksekokulu ev sahipliğinde yapılacak.

Yerel yönetici ve vatandaşlar farkındalık etkinliğinde buluştu

Türkiye genelinde başlatılan 'Orman Benim' kampanyası kapsamında Seydikemer’de yerel yöneticiler ve vatandaşlar, orman yangınlarına karşı farkındalık ve temizlik etkinliklerinde buluştu

Fethiyespor, Lige Veda Yemeği Düzenledi

Fethiyespor, 2023-2024 futbol sezonunun sona ermesine yönelik sezona veda etkinliği düzenledi. Kulüp başkanı Esat Bakırcı'nın liderliğinde, yöneticiler, teknik ekip ve oyuncular, "Lull Tershane"de bir araya geldi.

Kökten, ADM ve AYDEM’i Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ADM ve AYDEM bölge yöneticiliklerine ziyarette bulundu.

Karaca, “Engelli Vatandaşlarımızı Düşünmek Zorundayım”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye Zihinsel Engelliler Derneğini ziyaret etti. Önümüzdeki dönemde engellilere yönelik projelerin yaygınlaştırılacağını belirten Karaca, dernek yöneticileri ve üyelerinin sorunlarını dinledi.

Karaca’dan, FETAV’a Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) yöneticileri ile üyelerini ziyaret etti.

Marmaris’ten Antalya’ya turizm çıkarması

Yaklaşan turizm sezonu öncesi Marmaris Ticaret Odası, GETOB ve YDA Dalaman Havalimanı yöneticilerinden oluşan heyet, Marmaris’e turist getiren yerli ve yabancı tur operatörlerinin Antalya’da bulunan merkez ofislerini ziyaret ederek üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.

MSKÜ turizme istihdam sağlama merkezi oluyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen ‘Sektör-Öğrenci Buluşması’na 100’ün üzerinde turizm firması katılırken, Aydın, İzmir ve Denizli’den Turizm Fakültesi öğrencileri turistik tesislerin yöneticileri ile istihdam için bir araya geldi.

Behçet Saatcı Mahalle Ziyaretlerini Yeşilüzümlü, Kızılbel Ve Söğütlü İle Sürdürdü

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşilüzümlü, Kızılbel ve Söğütlü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde, Behçet Saatcı'ya vatandaşların ilgisi büyük oldu. İlk halk buluşmasını Üzümlü'de gerçekleştiren Saatcı, bölge halkının yaşadığı sorunları dinleyerek not aldı. Yöneticilerin ilgisizliğinden dert yanan mahalle sakinleri Saatcı'dan şarap ve dastar gibi bölgeye ait ürünlerin marka haline getirilmesi için destek taleplerini iletiler. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Saatcı, seçilmesi halinde Yeşilüzümlü'ye daha önce projesini hazırladıkları konaklama evini kazandıracaklarını açıkladı. Görev yaptıkları süre boyunca bölge halkına mahcup olacak bir şey yapmadığını hatırlatan Saatcı, "Bizim zamanımızda yapılan fakat şimdilerde kapalı olan Sağlık Kabinimizi yeniden aktif hale getireceğiz. Kahvehaneyi 1 Nisan'da yeniden faaliyete geçireceğiz. Belki Halk Evi tarzında yeni bir yapılanma ile." dedi.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü eğiticiler ile bir araya geldi

Eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde değerlendirmek üzere Muğla’yı ziyaret eden Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, 13 ilçedeki eğitim yöneticileriyle bir araya geldi.

Şampiyonlardan Muğla Valisi Akbıyık’a ziyaret

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi Şampiyonu olarak Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olan Kaltun Madran Muğla Ege Yıldızları spor kulübü sporcuları ve yöneticileri Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Adayı Kökten'den bir dizi ziyaretler

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kökten, beraberinde Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin,  Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile beraber Esenköy, Çamköy, Eldirek, Karaçulha ve İnlice Mahallerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Kökten'den seçim çalışması

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

Ülkü Ocaklarından, Kökten’e Destek Açıklaması

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’i seçim süreci sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ettiler.

Fethiyespor Antalya Kampına Gitti

TFF. 2.lig kırmızı grupta mücadele eden Fethiyespor, ligin 2. yarı hazırlıklarını Antalya kampı ile devam ettirecek. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ile 2. yarı hazırlıklarına Fethiye’de yaptığı 4 günlük kamp ile başlayan Fethiyespor, 1 haftalık kamp için Antalya’ya gitti.

Muğla Oryantiring Spor Kulübü Vali Akbıyık’ı Ziyaret Etti

Muğla Oryantiring Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Sümmani Ekici, kulüp yöneticileri ve sporcuları ile Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Aday Adayı Tilkici’den, Şube Yöneticilerine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Aras, site yöneticileri ile buluştu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkbükü Mahallesi Hekimköy Sitesi’nde yöneticilerle ile bir araya geldi. Başkan Aras, bölge ile ilgili istek ve şikayetleri değerlendirmek üzere site yöneticileri ile Hekimköy Sitesi’nde yapılan toplantıda buluştu.

Fethiye Eğitim-İş Sendikasından Açıklamalar

Eğitim ve Bilim İşgörenleri (Eğitim-İş) Sendikası Fethiye Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yöneticilerin riyakarca övgülerini değil haklarını istediklerini belirttiler.

Muğla eğitim yöneticileri toplantısı yapıldı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim yöneticileri toplantısı gerçekleştirildi.

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin’den Açıklamalar

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, Fethiyespor’un dün deplasmanda almış olduğu 0-2’lik Uşak Spor galibiyeti sonrası duygu ve düşüncelerini mikrofonlarımıza aktardı.

Keskin, “Oynadığımız futbolun karşılığını aldık”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta Fethiyespor, 10.Hafta mücadelesinde konuk olduğu 68 Aksaray Belediyespor'u Ali Ceylan ve Furkan Ceylan'ın attığı gollerle 1-2 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırmayı bildi. Fethiyespor yöneticisi Uğur Keskin ise bu karşılaşmayı değerlendirerek hedeflerinden bahsetti.

Bodrum FK'dan moral kahvaltısı

Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, eşi Nurten Öztürk, kulüp yöneticileri ve futbolcular, Teksüt Bandırmaspor maçı öncesi kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.