Yorumladı Haberleri

Yorumladı Haberleri

Sanatçı Hüseyin Cengiz "Ömür Dediğin" şarkısını yorumladı

Genç müzisyen Hüseyin Cengiz, Ömer Zülfü Livaneli’nin ölümsüz eseri Ömür Dediğin’i yorumladı. Azka Müzik etiketi ile yayınlanan şarkının düzenlemesini Ahmet Ayzit gerçekleştirdi.

Fethiyespor Maçına Damga Vurmuştu, 1 Ay Sonra Maç Yönetebildi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

Önder; “Faiz yükselmezse ,dolar düşmez”

Ekonomist Yunus Önder Merkez Bankasının aldığı faiz indirimi kararını yorumladı.Önder faizin 15 puana indirilmesinin doları tetiklediğini ifade etti.

‘Fethiye Çiftetellisi’ klibi görücüye çıkıyor

Fethiye müzik dünyasının sevilen seslerinden Banu Büyüksolak, Netd Müzik ile yaptığı anlaşma ile Fethiye çiftetellisini yeniden yorumladı. Günümüzde eski popüler eserlerin cover yapılarak farklı tarzda yorumlanmasına Banu Büyüksolak da Fethiye Çiftetellisi ile katıldı. Haftalar süren çekimler tamamlanırken, sanatçı Banu Büyüksolak SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret ederek çekimler hakkında bilgiler aktardı. Büyüksolak " Fethiye'de milli marş gibi herkesin söylediği güzel parçamızı biraz daha değiştirerek daha güzel bir şekilde revize ederek izleyenlere sunmak istedik" dedi.

Muhteşem Cumhuriyet Konseri

Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğretmeni Sevinc Ramazan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle organize edilen "Harika Parmaklardan Cumhuriyet Konseri" coşkulu geçti. Konserde Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğrencilerinin piyano ile yorumladığı eserler ile Özel Ata Okulu öğretmenlerinin hazırladığı gösteriler ayakta alkışlandı.