Yüksek Kesimleri Haberleri

Yüksek Kesimleri Haberleri

Muğla'nın Yüksek Kesimleri, Bu Yıl Kar Yüzü Görmedi

Muğla'nın Menteşe ilçesi Yılanlı mevkii geçen yıl bu dönemlerde karlı iken, bu sene kar yağışı olmayışı vatandaşları endişelendiriyor.

Yaylalara Kar Yağdı

Fethiye’nin yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile beyaza büründü.

Meteorolojiden Muğla’nın iç kesimlerine uyarı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın iç kesimlerine ve yüksek kesimlerine yağış uyarısında bulundu.

MUĞLA BAHARI YAŞARKEN KIŞ GELDİ

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi yüksek kesimlerinde kar yağışı, Menteşe ilçesinde de yağmur ve kısa süreli dolu yağışı etkili oldu.

FETHİYE VE SEYDİKEMER’DE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Ülke genelinde etkili olan soğuk hava nedeniyle Fethiye ve Seydikemer’in yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.

Menteşe’nin Yüksek Kesimlerinde Kar Mesaisi

Menteşe’nin yüksek kesimdeki mahallelerinde etkili olan kar yağışının ardından belediye ekipleri 3 greyder 6 kepçe ve personeliyle kar küreme ve yol açma çalışması yaparak yoğun bir mesai harcadılar.

Milas'ın yüksek kesimleri beyaza büründü

Muğla genelinde birçok ilçenin yüksek kesimlerine yağan kar, kartpostallık görüntüler ortaya çıkarsa da, araçlarıyla trafikte olanlar zor anlar yaşadı.

Dalaman Belediyesi kar küreme çalışmalarına başladı

Kar yağışı şehrin yüksek kesimleri başta olmak üzere birçok mahallede etkili oldu. Belediye ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için sabah saatlerinden itibaren kar küreme çalışmalarına başladı.

Muğla’nın yüksek kesimlerinde kar mücadelesi

Muğla'nın Kavaklıdere, Menteşe, Köyceğiz ve Seydikemer ilçelerinde lüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Kızılay Karlı Yolları Aşarak İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

Muğla’nın yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışının etkili olduğu kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak için zor şartlarda görev yapan Türk Kızılay ekipleri, gönüllülük esasıyla hizmet veriyor.

Köyceğizli vatandaşlar beyaz bir sabaha uyandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yüksek kesimlere yılın ilk karı yağdı. Yüksek kesimlerin beyaza büründüğünü gören vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.

Meteroloji’den Muğla’ya kar yağışı uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi'nden yapılan meteorolojik değerlendirmeye göre, bugün akşam saatlerinde Muğla'nın yüksek kesimlerine kar yağışı beklendiği bildirildi.

Muğla’daki yangının külleri Denizli ve ilçelerine ulaştı

Denizli'nin Çameli ilçesinde ve yüksek kesimlerinde havanın kararmaya başlamasıyla birlikte Muğla'da meydana gelen yangının külleri yağmaya başladı.

Muğla’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Muğla’da etkili olan soğuk hava ve yağmur devam ederken şehrin, Menteşe ve Seydikemer ilçelerinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. 

Fethiye ve Seydikemer’in yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu 

Fethiye’nin Üzümlü ve İncirköy mahalleleri ile Seydikemer’in Sarıyer Mahallesine yıllar sonra kar tanecikleri düştü. Fethiye ve Seydikemer’de etkili olan sağanak yağmur ve sert rüzgar yüksek bölgeler de etkisini kar yağışına bıraktı.

Marmaris’in yüksek kesimlerine kar yağdı

Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'in yüksek kesimlerine kar yağarken, yağışlar vatandaşları sevindirdi.

Datça’nın yüksek kesimlerine kar yağdı

Muğla’nın turistik ilçesi Datça’nın yüksek kesimlerine yağan kar vatandaşları sevindirdi.

Türkiye’nin yüksek kesimlerinde kar, sıfır noktasında yaz yaşanıyor

Türkiye'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı ve soğuk hava etkili olurken, Ege'nin incisi Bodrum'da ise yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcak havanın 25 dereceye kadar çıkmasıyla az sayıda turist ve vatandaşlar denize girerek serinledi.

Muğla’da kar ile mücadele başladı

Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte Muğla'nın yüksek kesimlerinde yılın ilk kar yağışı başladı. Muğla'nın Seydikemer ilçesi Girdev yaylasında yoğun kar yağışı dolayısıyla karayolu kapandı ve çobanlar mahsur kaldı.