Yusuf Kayacık Haberleri

Yusuf Kayacık Haberleri

Temel Dış Ticaret Eğitimi gerçekleştirildi

MUTSO, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi çalışmaları kapsamında ihracat potansiyeli olan ve ihracat yapmak isteyen üyelerine yönelik ‘Temel Dış Ticaret Eğitimi’ düzenledi.

Muğla Yayla Kavunu ve Muğla Sulu Kebabı İçinde Tescil Çalışmaları Başladı

Muğla’nın değerlerinin coğrafi işaret alarak tescillenmesi yönünde çalışmalara ağırlık veren MUTSO, Muğla Yayla Kavunu ve Muğla Sulu Kebabı için çalışmalara başladı.

Gerçek Fethiye Gazetesi yazmıştı… Yusuf Kayacık AK Parti’den istifa etti

AK Parti’den ihraç edilen ve daha sonra kararın Merkez Disiplin Kurulu tarafından bozulmasıyla partiye geri dönen Yusuf Kayacık, AK Parti’den istifa etti. Öte yandan 25.11.2020 tarihinde AK Parti Merkez Disiplin Kurulu kararını değerlendiren Yusuf Kayacık hakkında Gerçek Fethiye Gazetesi’nde yapılan haberde “Muğla siyasi kulislerinde ise 'AK Parti'den ihraç edilemeyen Yusuf Kayacık, kendi isteğiyle istifa eder mi?' soruları geziyor.”  ifadelerine yer verilmişti. 

Yusuf Kayacık Ak Parti’den ihraç edilemedi

Yusuf Kayacık’ın, Milli Güreşçi, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın Vakıfbank yönetim kurulu üyeliğine getirilişini, kişisel sosyal medya hesabından eleştirmesinin ardından Ak Parti İl Disiplin Kurulu tarafından hakkında partiden ihraç edilmesi kararı Merkez Disiplin Kurulu tarafından bozuldu. Muğla siyasi kulislerinde ise “AK Parti’den ihraç edilemeyen Yusuf Kayacık, kendi isteğiyle istifa eder mi?” soruları geziyor.