Zabıta Ekipleri Haberleri

Zabıta Ekipleri Haberleri

Fethiye’de zabıta ekiplerinden trafik denetimi

 Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaz sezonuyla birlikte artan trafik ve park sorunlarına karşı Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçti.

Zabıta Ekiplerinden Fırın Denetimi

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki fırın ve unlu mamuller işletmelerinde denetim gerçekleşti.

Tedbirler arttırıldı! Motosiklet girişi yasak

Fethiye Belediyesi zabıta ekipleri Beşkaza Meydanı ve kordon bölgesinde motosiklet denetimlerini arttırdı.

Başkan Akdenizli’den İçleri Isıtan Davranış

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, görevi başındaki Emniyet, Jandarma, Bekçi, Zabıta Ekipleri ve Seydikemer Devlet Hastanesi’ndeki doktor ve sağlık çalışanlarına salep ikramında bulundu.

Yeni Yıl Öncesinde Alkol Ve Gıda Denetimi Yapıldı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yeni yıl öncesinde sahaya inen ekipler birçok işletmede alkol ve gıda denetimi gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Zabıtasından kayıt dışı ile mücadele denetimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri hal dışında kayıt dışı alışverişin önüne geçmek için karayollarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler 24 kontrol noktasında Bin 60 denetim gerçekleştirdi.

Zabıta ekiplerinden denetim

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından mahalle ve caddelerde dilencilik ve seyyar satıcılık faaliyetlerine yönelik denetimler yapılıyor.

Başkan Karaca, Zabıta ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası vesilesiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Zabıta ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Marmaris Zabıtası’ndan yoğun mesai

 Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçede yaşayan vatandaşların huzurunu ve sağlığını korumak için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 4 buçuk yıllık süreçte zabıta ekipleri yaklaşık 15 bin şikayeti değerlendirdi.

Başkan Akdenizli, Zabıta Haftasını Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Zabıta Teşkilatı’nın 197. yılını zabıta ekipleri ile birlikte pasta keserek kutladı.

İzinsiz Kurulan Karavanlar Kaldırıldı 

Fethiye Şehit Fethi Bey Parkı’nın arkasında bulunan boş arazide kurulan çadır ve karavanlar, Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı. 

Trafik Zabıta Ekipleri Denetimlerini Sürdürüyor

Bodrum’da Trafik Zabıta ekipleri, yaya yoğunluğunun olduğu bölgelerde denetimlerini sıklaştırdı.

Çocuk satıcılarla ilgili denetim devam ediyor

Marmaris Belediyesi zabıta ekipleri diğer kurumlarla birlikte, sokakta çalıştırılan çocuklara yönelik çalışmalara devam ediyor.

Belediye'den Kapalı Çarşıda işgaliye denetimi

Marmaris Belediyesi Zabıta ekipleri Kapalı Çarşı bölgesinde işgaliye denetimi yaptı.

Zabıtadan dilenci operasyonu

Zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor.

BODRUM'U MALDİVLER'E ÇEVİRME HEVESİ BİTMİYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahile beyaz kum dökümünü, zabıta ekipleri müdahale ederek durdurdu.

ZABITA HEM DENETİM YAPTI HEM İMSAKİYE DAĞITTI

Yaklaşan Ramazan ayı öncesi vatandaşların güvenli gıda tüketimini sağlamak amacıyla Ortaca Belediyesi zabıta ekipleri tarafından denetimler arttırıldı.

ORTACA ZABITASINDAN PAZARDA ‘ETİKET’ DENETİMİ

Ortaca Belediyesi Zabıta ekipleri sebze-meyve pazarında etiket denetimlerini sürdürüyor.

MARMARİS’TE UYGUNSUZ PARK EDİLEN SKUTERLER TOPLATILDI

Marmaris Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri uygunsuz olarak park edilen ve yaya geçişini engelleyen skuterlere yönelik çalışma başlattı. Söz konusu skuterler, firma görevlileriyle birlikte toplandı.

YILBAŞI ÖNCESİ DENETLEMELER SIKLAŞTI

Halk sağlığını tehlikeye atarak haksız kazanç sağlamak isteyen işletmelere karşı düzenli olarak denetimler gerçekleştiren Bodrum Belediyesi Zabıta ekipleri yılbaşı öncesi denetimlerini arttırdı.

ZABITA EKİPLERİNDEN İŞGALCİ ARAÇLARA CEZA

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde halkın geçiş yollarını ihlal eden ve kamuya ait yaya kaldırımlarına ve meydanlara park eden araçlara müdahale ederek cezai işlem uyguladı.

ZABITA DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMADI

Fethiye Belediyesi Zabıta ekipleri, cami önlerinde ve kalabalık noktalarda vatandaşların dini ve insani duygularını sömürerek dilencilik yapanlara göz açtırmadı.

SEYDİKEMER’DE ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI DENETLEDİ

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırınları denetleyerek hijyen ve gramaj kontrolü yaptı.

ZABITA EKİPLERİ DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR

Halkın huzur ve sağlığını korumak amacıyla Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri denetimlerini aralıksız devam ettiriyor.

ZABITA EKİPLERİNDEN FIRIN VE PASTANELERE DENETİM

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki fırın ve unlu mamuller işletmelerinde denetim gerçekleştirdi. İşletmelerde gıda denetimlerinin yanı sıra hijyen kontrolleri de yapıldı.

Marmaris’te zabıtadan sahil denetimi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde zabıta ekipleri Uzunyalı sahil şeridinde denetim gerçekleştirdi.

Marmaris zabıtası denetimde

Marmaris Belediyesi Zabıta ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tatlı, şekerleme imalatı ve satışı yapan işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

Bodrum’da sahili parmaklıklarla kapattılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahilde geçişi engelleyecek şekilde yapılan demir parmaklıklar ve kapı zabıta ekiplerince kaldırılırken, site yönetimine para cezası verildi.

ZABITA EKİPLERİNDEN BAYRAM ÖNCESİ DENETİM

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan sezon ve bayram tatili öncesi denetimlerini sıklaştırdı.

Hazine arazisindeki kaçak çalışmaya zabıta müdahale etti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde zabıta ekipleri, hazine arazisindeki kaçak çalışmayı durdurarak cezai işlem uyguladı.