Zabıta Memuru Haberleri

Zabıta Memuru Haberleri

Zabıta Unutulan Çantayı Sahibine Teslim Etti

Marmaris Belediyesi’nde görevli zabıta memuru Mehmet Güven, sokakta sahipsiz bir çanta buldu. İçinde para, altın ve cep telefonları bulunan çanta Antalya’dan tatil için Marmaris’e gelen sahibine ulaştırıldı.

Büyükşehir Zabıta sınavları devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre itfaiye ve zabıta memuru alımları devam ediyor.

Büyükşehirden Şeffaf İtfaiye Sınavı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek olan 60 itfaiye memurunun uygulamalı ve sözlü sınavları başladı. 29 Aralık tarihinde sona erecek sınavlar herkesin izleyebileceği şekilde şeffaf bir biçimde yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden memur alımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 60 itfaiye 15 zabıta memuru alıyor. Adaylar başvuru formlarını www.mugla.bel.tr adresinden temin edebilecekler.

Zabıta komiseri 1 yıllık yaşam mücadelesini kaybetti

Marmaris Belediyesi'nde Zabıta Komiseri olarak görev yapan ve motosiklet kazasında ağır şekilde yaralanan Durali Çetin bir yaşam mücadelesini kaybetti.

İtfaiye ekiplerimizin olay yerine 6 dakika 58 saniyede ulaşıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde 29 Kasım 2021 tarihinde aday memur olarak göreve başlayan 77 itfaiye eri ile 59 zabıta memuru için yemin töreni düzenlendi.

Zabıta memuru Can, evinde ölü bulundu

Milas Belediyesi'nde zabıta memuru olarak görev yapan 27 yaşındaki Yıldıray can Tuğrul evinde ölü bulundu.

ATM'de unutulan parayı zabıta memuru fark etti

Bodrum Belediyesi’nde görevli zabıta memuru Reşat Yavuz, ATM de unutulan 5410 TL parayı önce polise sonra sahibine teslim etti

Zabıta Memuru Gökhan Salih Ayas son yolculuğuna uğurlandı

Belediye bünyesinde Zabıta Memuru olarak görev yapan Gökhan Salih Ayas, Milas Belediyesi önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

ZABITA ALIM SÜRECİ TAMAMLANDI

Bodrum Belediyesi Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı DMK'na tabi olarak istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile zabıta memuru alımı için başlatılan süreçte sona gelindi.