Zaferle Haberleri

Zaferle Haberleri

Saatcı: "Yarışı Zaferle Bitireceğiz"

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, kendisi ile ilgili 'seçimlerden çekilecek' şeklinde ortaya atılan iftiralara cevap verdi. "Yalan söylerken bari üstürublu söyleyin" diyen Saatcı, önde götürdüğü yarışı zaferle taçlandıracaklarını belirtirken 2024 seçim başarısının bütün seçim başarılarından daha güzel olacağını açıkladı.

Saatcı: Çiftçilerimize Ücretsiz Ziraat Mühendisi Ve Veteriner Desteği Vereceğiz

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkmaları halinde çiftçilere Ziraat Mühendisi ve Veteriner Hekim desteği vereceklerini açıkladı.

Son sabah namazı buluşması programı gerçekleşti

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü Ramazanı Şerif ayı öncesi son sabah namazı buluşması programını Zaferler Mahallesi Camii'nde gerçekleştirdi.

Köyceğiz’de Gençlik Buluşmaları Sürüyor

Muğla’nın Köyceğiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü cami gençlik buluşmaları devam ediyor.

Muğlaspor Kazanmasını Bildi: 1-3

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, konuk olduğu Didim BS’yi Batuhan, Mehmet ve İbrahim’in golleriyle 1-3 mağlup etti.

Vekil Otgöz, “Cumhur İttifakı olarak 2’nci tura giden seçimi zaferle sonuçlandırdık"

Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden zaferle ayrılmasının ardından Cumartesi pazarında yapılan kutlamalara katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde bu kabine sonuna kadar mücadele edecek. Bu seçim Belediye seçimlerinin de önünü açtı. Allah’ın izniyle İstanbul’u, Ankara’yı, Muğla’yı almaya var mısınız?” dedi.

Başkan Akdenizli; “Türkiye Kazandı"

Seydikemer’de resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle ayrılması vatandaşlar tarafından büyük sevinçle karşılandı. Binlerce vatandaş Seydikemer’in cadde ve sokaklarında kutlama yaptı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Türkiye kazandı, mazlumlar kazandı, İslam coğrafyası kazandı” dedi.

Muhtarlıktan milletvekilliğine: 34 yıldır girdiği seçimlerden hep zaferle çıktı

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Belediye Başkanı olan ve 14 Mayıs Pazar günü yapılan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde Muğla Milletvekili seçilen Yakup Otgöz, tam 34 yıldır katıldığı muhtarlık, Belediye Başkanlığı ve şimdi de Milletvekilliği seçimlerini kazanarak, girdiği seçimlerden hep zaferle ayrıldı.

Otgöz, “15 Mayıs’a zaferle çıkacağımıza inanıyoruz”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Fethiye’de devam etti.

BAŞKAN DEMİR, ‘KUBİLAY ALCU İLE GURUR DUYUYORUZ’

Bütün maçlarını kazanarak Avrupa şampiyonu olan ve dünya şampiyonluğu için yaptığı eleme maçından zaferle ayrılan Kubilay Alcu ile kahvaltıda buluşan CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir; ‘Başarılarının devamının geleceğine inanıyoruz’ dedi.

FETHİYE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı. Beşkaza Meydanında yapılan kutlama töreninin ardından Fethiye Kaymakamlığında tebrik kabul töreni gerçekleştirildi. 

100.YIL COŞKUYLA KUTLANDI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Fethiye’de de, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz coşkuyla kutlandı.

FETHİYE KAYMAKAMI BALCI’DAN, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu kutlama mesajı yayınladı.

Demirel; “Ülkü ocaklarında fidanlar yetiştiği sürece Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel mesajında, “Türk milletinin istiklal ve istikbalini her şartta muhafaza ve müdafaa edeceği, şanlı tarihine bakıldığında açıkça görülmektedir. İstiklal harbimizi zaferle sonuçlandıran Türk Milleti, bu eşsiz zaferini taçlandırdığı Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Alcu, “Daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim”

Avrupa Altın Kemer Şampiyonasında rakibini ilk rauntta yenerek, altın kemeri Fethiye’ye getiren milli boksör Kubilay Alcu’yu Fethiye girişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Fethiye’ye kemeri getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Alcu, “İnşallah daha büyük zaferleri Fethiye’ye getireceğim. Bu güzel karşılama için herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Milas’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın bu yıl 99. yıl dönümü Muğla'nın Milas ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Uçak’tan 30 Ağustos mesajı

Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak bu yıl 99'uncu yılını kutlanan 30 Ağustos'un sadece bir kutlama günü olmadığını, içerisine sığdırdığımız zaferlerle tarihimizde ayrı bir sayfa açılar sıra dışı bir ay olduğunu söyledi.

Fethiye, Zafer Bayramını Kutlamaya Hazırlanıyor

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye de, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal’in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz’u kutlamaya hazırlanıyor.

Fethiyeli boksör Kubilay Alcu Ukrayna’dan zaferle dönüyor

Ukrayna Kiev'deki günü Dünya Şampiyonası Boks Gecesinde ringe çıkan Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ukraynalı rakibi Yaroslav Mykhalcenko’yu teknik nakavtla yendi.

Başkan Otgöz ve Ekibi Yeni Döneme Hızlı Başladı

31 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve ekibi teşekkür ziyaretleriyle yeni görevlerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Kayabaş, “Ata sporumuza tam destek vereceğiz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve beraberindeki heyet; Güreş Milli Takımımızın önemli sporcularından Gençler Dünya ve Avrupa Şampiyonu aynı zamanda Avrupa ve Dünya üçüncüsü Süleyman Atlı ile yağlı pehlivan güreşlerinde elde ettiği zaferlerle başpehlivan olarak Fethiye’yi temsil eden Ali Yanatma’nın yetiştiği Fethiye Güreş İhtisas Kulübü’nü ziyaret etti.

ERTÜRK; “ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

CHP Muğla Milletvekili Adayı Eczacı İbrahim Ertürk ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

FTSO’DA ÇIRALI DEVRİ BAŞLIYOR

1 Nisan Pazar günü Fethiye Gazi İlkokulunda(Eski Fethiye Lisesi) gerçekleşen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Akif Arıcan’ın liderliğindeki Kırmızı Grup ile Osman Çıralı’nın Liderliğindeki Mavi Grup yarıştı. Kesinleşen seçim sonuçlarına göre 13 Meslek Komitesinden 9’unu Mavi grup kazanarak seçimlerden zaferle çıktı.