Zayıflama Haberleri

Zayıflama Haberleri

KALP KRİZİ GEÇİREN 15 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Ortaca ilçesinde zayıflama ilacı kullandığı iddia edilen 15 yaşındaki genç kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

ZAYIFLAMAK İÇİN CHIA TOHUMU

Yaz mevsimi hızlı bir şekilde devam ederken fazla kilolarından rahatsız olan insanlar ise diyet programlarına başvuruyor. Bu konuda FRT TV mikrofonlarına konuşan Aktar İşletmecisi Mustafa Gezen ödem atmaya yardımcı olacak ürünleri aktardı.

Yaşam Güzellik Merkezi Açıldı

Fethiye’ye kazandırılan Yaşam Güzellik Merkezi açılışı törenle gerçekleştirildi. Yoğum bir katılımın olduğu açılış etkinliğinde davetlilere ikramlarda da bulunuldu. Yaşam Güzellik Merkezi sorumlusu Uzman Estetisyen Hatice İri,’’ Lazer epilasyondan zayıflamaya kadar bir kadının ihtiyacı olan her şeyi yapıyoruz’’ diye konuştu.

Pahalılık Kafeleri Boşalttı

Yaklaşık 2 yıldan bu yana devam eden koronavirüs salgınından en fazla etkilenen sektörlerin başında gelen kafe sektörü ardı ardına gelen zamlardan sonra ne yapacağını şaşırdı. Vatandaşın alım gücünün zayıflaması kafelerin müşteri kaybetmesine neden oldu

Restoranların zam çıkmazı

Yaklaşık 2 yıldan bu yana devam eden koronavirüs salgınından en fazla etkilenen sektörlerin başında gelen restoran sektörü ardı ardına gelen zamlardan sonra ne yapacağını şaşırdı. Yağdan elektriğe, etten tavuğa kadar her ürüne gelen zamların ardından vatandaşın alım gücünün zayıflaması restoranların müşteri kaybetmesine yol açtı.

Gülsüm Kabak, “Kadınlara özel uygun fiyat, yüksek kalite”

Fethiye'ye kazandırılan Lotus Beauty Center açılışı törenle gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu açılış etkinliğinde davetlilere ikramlarda da bulunuldu. Lotus Beauty Center sorumlusu Gülsüm Kabak, “Kuaför, zayıflama, lazer epilasyon, cilt bakımı hizmetlerimiz var. Bir kadının ihtiyacı olan her şeyi yapıyoruz” dedi.