Zeybek Haberleri

Zeybek Haberleri

Başkan Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek'i ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i ağırladı.

Başkan Ünlü: “Her zaman yanınızdayız”

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ENABİRDER’in düzenlediği piknikte engelliler ve aileleri ile bir araya geldi. “Her zaman yanınızdayız” diyen Başkan Ünlü, down sendromlu bir çocukla zeybek oynayarak onların neşesine ve eğlencesine ortak oldu.

Zeybek, ‘Güzel bir festival oldu’

Fethiye'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi. Festivalin ardından Kuzugöbeği satışı yapan esnaf Mehmet Zeybek, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Menteşe Belediye Tiyatrosu Yarıyıl Tatilinde Perdelerini Çocuklar İçin Açıyor

Menteşe Belediye Tiyatrosu yarıyıl tatilinde perdelerini “Eyvah Kral Oldum” adlı çocuk oyunu ile açıyor. Çocuk oyunu 27 Ocak Cumartesi günü saat:13.00’te Menteşe Belediyesi Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyicisiyle buluşacak.

Aday Adayı Tilkici’den, Genel Başkan Yardımcısı Zeybek’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Aydın Tilkici, bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya gitti.

Datça’nın İlk Zeybek Türküsü ‘Umar Ali’yi Yunanlı Sanatçı Seslendirdi

Muğla'nın Datça ilçesinin ilk zeybek türküsü Umar Ali ve Datça şarkılarının tanıtımı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikte protokol ve Datçalıların katılımı gerçekleştirildi.

100 Kişi Zeybek Gösterisi Düzenledi

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda ‘Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı’ etkinlikleri kapsamında 100 kişi zeybek gösterisi düzenledi.

100. Yıla Özel Zeybek Gösterisi

Cumhuriyetimizin 100.Yılı kapsamında cumartesi(bugün) günü etkinliklerinde, Beşkaza Meydanında 100 öğrencimizin katıldığı Zeybek Gösterisi düzenlendi.

Kırkpınar Başpehlivanı Er Meydanında

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen 662. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri finalinde İsmail Balaban'ı yenerek başpehlivanlığı kazanan Yusuf Can Zeybek, Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri için er meydanına geldi.

Eski Bakan Zeybekci’nin sağlık durumu iyi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, geçirdiği kazada yaralanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin sağlık durumunun iyi olduğunu ve bugün müşahede altında tutulacağını açıkladı.

Eski Bakan Zeybekçi kazada yaralandı

Ekonomi eski bakanlarından Nihat Zeybekçi, Muğla'nın Ula ilçesi Yaylasöğüt Mevkisinde trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası hurdaya dönen araçtan yaralı kurtulan Nihat Zeybekçi olay yerinde gerçekleştirilen ilk tedavisinin ardından ambulans ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Prensesin Tacı” adlı çocuk oyunu Menteşe Belediyesi Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi’nde seyircisiyle buluştu.

MENTEŞE BELEDİYE TİYATROSU ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Prensesin Tacı” adlı çocuk oyunu Menteşe Belediyesi Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezi'nde seyircisiyle buluştu.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI IŞIL BALABAN, “SABIRLA VE DİRAYETLE ÇALIŞACAĞIZ”

AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Işıl Balaban Karazeybek, Fethiye ilçe teşkilatında partililerle buluştu. 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI BALABAN, BAŞKAN KARAKUŞ’U ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Işıl Balaban Karazeybek ziyaretlerini sürdürüyor.

ZEYBEKOĞLU’DAN CHP’YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Eski İl Başkanı aynı zamanda Muğla milletvekili aday adayı Adem Zeybekoğlu tarafından CHP Fethiye İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında Zeybekoğlu ve İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu karşılıklı istişarede bulundu.

CHP MUĞLA’DA HÜSEYİN EROL DÖNEMİ

CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun Milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından Muğla’da İl Başkanlığına Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol’un atandığı öğrenildi. 

GİRGİN; BEKÇİLER YOLU ÖLÜM YOLU OLMASIN!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı ile Seydikemer’de geçen hafta ziyaretlerde bulunmuş, halkın taleplerini dinleyerek, partisinin çözüm önerilerini paylaşmıştı. 

YÜZLERCE KİŞİ ZEYBEK OYNADI

30 Ağustos Zafer Bayramı için Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'nde Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen zeybek ve harmandalı gösterisine yüzlerce kişi katıldı.

GİRGİN SEYDİKEMER’DE: İNSANLAR YATAĞINI ARAYAN BİR SU GİBİ SANDIĞI BEKLİYOR

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır Seydikemer’de ziyaretlerde bulundu. “Ekonomik kriz halkımızı öyle bir cendere altına almış durumda ki, insanlar yatağını arayan bir su gibi sandığı bekliyor. Daha önce iktidara destek veren vatandaşlarımızdaki değişim bile gözle görülecek kadar açık” diyen Girgin şu açıklamalarda bulundu:

CHP’de bayram kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşmaya Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan ve partililer katıldı.

Girgin: “Ormanın İşçiliğini Biz Yapıyoruz Parayı Başkaları Kazanıyor” Diyen Sese Kulak Verin!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, Muğla Ormancılık Kooperatifleri Birliği’ni ziyaret etti. Orman köylülerinin ve üreticilerin sorunlarının ele alındığı ziyarette orman yangınları hakkında da görüş alışverişi yapıldı. Girgin konuya dair şunları söyledi:

Hayalhane 15 yaşında

Muğla'da 15 yıldır faaliyet gösteren Hayalhane-2 Tiyatro Grubu 15'inci yılını kutladı. Hayalhane ekibi 15'inci yılı nedeniyle Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezimizdeki doğaçlama özel gösterimi sundu.

Kaymakam Balcı’dan Zeybek Gösterisi

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ‘Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında Ölüdeniz Güzelleştirme Derneği önünde düzenlenen programa katıldı. Kaymakam Balcı katıldığı etkinlikte zeybek oynadı.

‘’Türk Mutfağı Haftası’’ başladı

21-27 Mayıs tarihleri arasından kutlanan ‘’Türk Mutfağı Haftası’’ FETOB ve Ölüdeniz Güzelleştirme Derneği’nin ortak düzenlediği programla başladı. Programda Fethiye kaymakamı Alper Balcı zeybek oynadı.

‘Mutluluklar Ülkesi’ çocuklarla buluştu

Menteşe Belediye Tiyatrosu oyuncularının hazırladığı 'Mutluluklar Ülkesi' müzikli çocuk oyunu Zeybek Sineması Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezinde çocuklarla buluştu.

Yunanistan eski Başbakanı Papandreou sirtakiyi bırakıp, Başkan Aras’la zeybek oynadı

Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaç'ın doğumunun 132. yılı nedeniyle Bodrum Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe katılan Yunanistan eski Başbakanı Yorgo Papandreou, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'la birlikte zeybek oynadı.

MENTEŞE BELEDİYESİ İFTAR SOFRASINA YOĞUN İLGİ

Menteşe Belediyesi Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle Perşembe pazarında iftar sofrasını kurdu. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla belediye aşevinde hazırlanan 3 bin kişilik yemek iftar sofrasında dağıtıldı. İftar sofrasına gelemeyen ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği belediye ekiplerince ulaştırıldı. Ramazan Ayı’nın ilk iftar sofrasına CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Ünver ve Leyla Ersöz ile birim müdürleri de katıldı.

Kadınlar sergi ve sinema gösteriminde buluştu

Menteşe Belediyesi tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Ahmet Zeybek Kültür ve Sanat Merkezinde resim sergisi ve 'Diren Zamanı Geldi' isimli sinema filmi gösterimi yapıldı.

Zeybekoğlu Kadınların Gününü Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı. Zeybekoğlu yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Devrimleri’nin taşıyıcısı kadınların, 8 Mart Dünya Emekçiler Günü kutlu olsun” dedi.