Zeytinyağı Fabrikası Haberleri

Zeytinyağı Fabrikası Haberleri

Marmarisli Öğrencilerden ‘Hasat Zamanı ‘Projesi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Evren Paşa Ortaokulu öğrencileri yaptıkları başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl Muğla türkülerini işaret diliyle söyledikleri “Elim Dilim Türküm Muğla” projesiyle Muğla 'Eğitimde İyi Örnekler Yarışması'nda il birincisi olan öğrenciler bu yıl da “Hasat Zamanı” projesiyle Muğla’da tarım yolculuğuna çıkarak bahçeden sofralara gelen ürünlerin aşamalarını öğrendiler.

Köyceğiz’de Öğrenciler Zeytinden Yağ Çıkarılmasını Gördü

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğrenciler Zeytinalanı Şeyh Mahallesi’nde bulunan zeytinyağı fabrikasını ziyaret etti.

Zeytin hırsızlığı yapan şahıs yakalandı

Muğla'nın Yatağan ilçesinde zeytinyağı fabrikasından 600 kilogram zeytin çalan hırsız jandarma tarafından yakalandı.

Datça’da hibe destekli zeytinyağı fabrikası hizmete açıldı

Muğla'nın Datça ilçesinde kırsal kalkınma desteklemeleri kapsamında tarıma dayalı ekonomik yatırımlarının 13. etabından 2020 yılında faydalanan bir firmasının zeytinyağı fabrikası düzenlenen tören ile hizmete açtı.

Bir Kez Alan Vazgeçemiyor

Seydikemer’de bulunan Gökkuşağı Zeytinyağı Fabrikası, zeytinyağının yanında zeytinyağı sabunu, zeytin çiçeği kolonyası üretimi de gerçekleştiriyor. Özellikle saf zeytinyağından üretilen sabun hem kokusu hem de kepeği önlemesinden dolayı sıkça tercih ediliyor. Gökkuşağı Zeytinyağı Fabrikası Sahibi Koray Karaçelik, her hafta kurulan Salı Pazarı’nda bu ürünleri satışa sundu.