Zeytinyağı Kalite Yarışması Haberleri

Zeytinyağı Kalite Yarışması Haberleri

Zeytinyağı Kalite Ödül Yarışması Başvuru Süresi 20 Şubat’a Uzatıldı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2019 yılında başlatılan ‘Zeytinyağı Kalite Ödül Yarışması’ süresi 20 Şubat 2024 tarihine kadar uzatıldı.

5. Zeytinyağı Kalite Yarışması Başvuraları Başladı

Zeytinin Zeytinyağına Kaliteli ve Kayıpsız Yolculuğu Projesi kapsamında 2019 yılında başlayan zeytinyağı kalite yarışmasının bu yıl 5. düzenleniyor.

Zeytinyağı kalite yarışması başvuruları başladı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen ‘Zeytinyağı Kalite Ödülü’ yarışmasının başvuruları başladı.

Milas zeytinyağına İtalya’dan altın madalya

Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Birliği coğrafi işaretine sahip Milas zeytinyağı İtalya'da yapılan zeytinyağı kalite yarışmasında altın madalya kazandı. Milas zeytinyağı, 'Erken hasat, soğuk sıkım organik zeytinyağı' dalında yapılan değerlendirmede altın madalya ile ödüllendirildi.

ZEYTİNYAĞI ŞAMPİYONUNDAN KAYMAKAMA ZİYARET

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu 3. Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması’ndan altın madalyayla dönen üretici Mehmet Acet ve eşi Cavidan Acet Fethiye Kaymakamı Alper Balcıyı ziyaret etti.

Muğla 3. Zeytinyağı Kalite Yarışması Başvuru Süresi 4 Şubat’a Uzatıldı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün bu yıl 3'üncüsünü düzenleyeceği 'Zeytinyağı Kalite Yarışması'nda başvuru süresi uzatıldı.

Başvuru süresi uzatıldı

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Zeytinyağı Kalite Yarışması için başvuru süresinin uzatıldığı bildirildi. Üreticilerin 15 Ocak 2021 tarihine kadar başvurularını yapması gerekiyor.