Ziyarete Açıldı Haberleri

Ziyarete Açıldı Haberleri

Sahil Güvenlik botları ziyarete açıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı bünyesinde hizmet veren botlar Marmaris, Bodrum ve Fethiye’de vatandaşlardın ziyaretine açıldı.

Marmaris’te 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri sürüyor. Sahil Güvenlik Botu TCSG 904 18 Mart vesilesi ile ziyarete açıldı, Atatürk anıtına çelenk sunuldu, kültür merkezinde şiirler okundu, tiyatro oyunu sergilendi.

“Bodrum’da Devrim” Sergi Açılışı Gallery Art Port Gerçekleşti

Çağdaş Türk resim sanatının dünyaca ünlü ismi Devrim Erbil’in “Bodrum’da Devrim” adlı kişisel sergisi, Gallery Art Port Bodrum’da sanat severlerin katılımıyla ziyarete açıldı.

Marmaris’te TCG TUFAN Botu Ziyarete Açıldı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Marmaris’te TCG TUFAN botu saat 10.00-17.00 arasında vatandaşların ziyaretine açıldı.

TCSG-911 Botu Ziyarete Açıldı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj  Bayramı etkinlikleri kapsamında Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı bağlısı TCSG-911 botu vatandaşların ziyaretine açıldı.

TCG Atak Hücum botu ziyarete açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Fethiye’ye gelen TCG Atak Hücum botu gün boyu halkın ziyaretine açıldı.

SAHİL GÜVENLİK BOTU ZİYARETİYLE ÇOCUKLARIN BAYRAM COŞKUSU KATLANDI

Ege ile Akdeniz’in buluştuğu Denizle ormanın iç içe girdiği, eşsiz doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel değerleriyle mavi bayraklı plajları ve muhteşem koylarıyla dünya turizminin parlayan yıldızı Muğla’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye limanlarındaki Sahil Güvenlik botları ziyarete açıldı.

AMİNTAS ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Fethiye’nin simgelerinden biri olan Amintas Kaya Mezarları Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yoğun çalışmaları sonucu, daha önce kötü görüntüye sebep olan grafiti ve sprey boyayla yazılmış yazılar temizlenerek 1 Nisan’dan itibaren ziyarete açıldı.

Yürükaslan, “Çanakkale ruhunu yaşatıyoruz”

Fethiye’de Çanakkale Gezici Savaş Müzesi ziyarete açıldı. Çanakkale Savaşları'nda kullanılmış mermiler ve parçaları, şehit olan Türk askerlerine ait eşyalar, dürbün ve haberleşme araçlarına ait parçaların yer aldığı müzede vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Çanakkale Zaferi Ruhunu Yaşatan Sergi

Çanakkale Savaşları Gezici Müze Sergisi, Fethiye’de Erasta AVM içerisinde ziyarete açıldı. Çanakkale Zaferi ruhunu yaşatmayı ve gelecek nesillere aktarmayı amaçlayan sergi, öğrencilerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

ÇANAKKALE SAVAŞ MALZEMELERİ GEZİCİ MÜZESİ ZİYARETE AÇILDI

2-16 Ekim tarihleri arasında Erasta Alışveriş Merkezi'nde Çanakkale Savaşlarının gelecek nesillere öğretilmesi ve Çanakkaleye gidemeyenler için Çanakkale Savaş Malzemeleri Müzesi açıldı.