Zorlar Mahallesi Haberleri

Zorlar Mahallesi Haberleri

SEYDİKEMER’DE KAZA: 1 ÖLÜ

Seydikemer’in Zorlar Mahallesinde meydana gelen kazada 24 yaşındaki otomobil sürücüsü Mehmet Büyükkocagöz hayatını kaybetti.

ARAZİ YANGINI KORKUTTU

Muğla'nın Seydikemer İlçesinde arazilik alanda meydana gelen yangın Seydikemer İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürüldü .

Başkan Otgöz, Engelli Gençleri Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, "Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası" dolayısıyla Seydikemer’in Zorlar mahallesinde ikamet eden Zekeriya ve Saliha Kalkanlı çiftinin evini Zorlar Mahalle Muhtarı Şaban Türkmen ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kasım Gürbüz ile birlikte ziyaret ederek sözkonusu çiftin görme engelli olan çocukları Ecrin ve Kerem Kalkanlı’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Saatcı'dan Öğretmenine Büyük Vefa

Her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde ilkokul öğretmeni rahmetli Osman Orhan'ı mezarı başında ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bu yıl da öğretmenini unutmadı. Öğretmeninin üzerinde çok hakkı olduğunu söyleyen Başkan Saatcı, sınıf öğretmeni Osman Orhan’ın Zorlar mahallesindeki mezarına giderek, dua etti. Başkan Saatcı ayrıca, “Öğretmenlerin sorunları problemleri çözülürse, ülkenin problemi de çözülür” diye konuştu.