Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş Boğaziçi mahallesinde evi yanan aileyi ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş Boğaziçi mahallesinde evi yanan aileyi ziyaret etti.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş  Boğaziçi Mahallesi’nde bir süre önce mutfak tüpünden  çıktığı tahmin edilen yangın sonucu evi ve eşyaları yanan  Zeki Cengiz ile ailesini ziyaret ederek “geçmiş olsun” temennisinde bulunarak, sohbet edip taleplerini dinledi.

Boğaziçi mahalle sakinlerinin evi yeniden yapmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıkları vakitte ziyaretlerine giden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş  evi yanan aileye sahip çıktıklarını ifade ettiler.

Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ; Ak Parti Hükümeti olarak zor durumda kalan ailelerin her zaman yanlarında olduk. Hepinize büyük geçmiş olsun. Bu ailemizin evleri ve eşyaları yanarak kullanılamaz hale gelmiş. Ak Parti Hükümeti  olarak, her zaman zor durumda kalan vatandaşlarımıza gerekli maddi ve manevi destekte bulunmak temel görevlerimizden birisidir. Bu amaçla hiçbir vatandaşımızın aç ve açıkta kalmasına müsaade etmeyiz, dedi.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup  Otgöz ise: Bizleri çok üzen bu yangını duyduğumuz andan itibaren ailemizin yanında olduk ve acılarını hafifletmek için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. İnsanın evini, yuvasını kaybetmesi kadar kötü bir şey yok. Ancak bizleri teselli eden ailemizin bu yangından zarar görmemesidir. Hızlı bir şekilde evimizin yeniden yapılmasını sağlayıp eşyalarını koyduktan sonra ailemizi tekrar eski günlerine döndürmüş olacağız” diye konuştu.

 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş’ün Boğaziçi Mahallesi’ndeki ziyaretlerinde Boğaziçi mahalle Muhtarı Yusuf Yüreğil ve Ak Parti Eşen Bölge Sorumlusu İlçe Yönetim Kurulu üyesi Tezcan Marangoz’da eşlik etti

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN