FERİZCAN'DAN ESKİ BAŞKAN ŞEVKİ ÇAKAL'A ZİYARET…

Fethiyespor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Ferizcan, geçmiş dönemlerde kulüp başkanlığı yapmış olan Şevki Çakal'ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiyespor'a geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış tüm büyüklerimizi ziyaret ediyoruz diyen Mustafa Ferizcan, 'amacımız eski başkanlarımızın bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanmak' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiyespor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Ferizcan, geçmiş dönemlerde kulüp başkanlığı yapmış olan Şevki Çakal’ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiyespor’a  geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış tüm büyüklerimizi ziyaret ediyoruz diyen Mustafa Ferizcan, “amacımız eski başkanlarımızın bilgi, birikim ve tecrübelerinden faydalanmak” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Fethiyespor Kulübü Başkan adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına hız veren eğitimci ve iş adamı Mustafa Ferizcan, kulübe geçmiş dönemlerde  başkanlık yapmış kişileri de ziyaret ederek onların bilgi ve tecrübelerinden bilgi ediniyor. Mevcut başkan Okan Uysal ile başlatılan ziyaretleri  İsmail Öztürk ve Nejat Ece ile sürdürülürken son olarak da kulüpte uzun yıllar yöneticilik ve başkanlık yapan   Şevki Çakal’ ziyaret etti. Ferizcan’a ziyaretinde yönetim kurulu listesinde yer alan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Özel Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezi sahibi Salih Dündar eşlik etti.

Oldukça samimi ve hoş bir ortamda gerçekleşen ziyarette gazetecilere kısa bir değerlendirmede bulunan Fethiyespor Kulübü Başkan Adayı Mustafa Ferizcan, “Mevcut başkanımız Okan Uysal ve yönetiminin tekrar aday olmayacağız açıklamasından sonra bu yola çıktık. Yönetim kurulu listemizi oluşturduk ve kongre tarihimizi bekliyoruz artık. Listemiz oldukça genç ve mesleğinde kariyer yapmış başarılı kişilerden oluşuyor. Adaylığımızı açıklamamızdan bu yana kulüp üyelerimiz ve taraftarlarımızdan oldukça samimi bir yaklaşım görüyoruz. Bu yolculukta ilk olarak kulübümüze geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış ağabeylerimizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde büyüklerimizden de olumlu düşünceler alıyoruz. Hepimizin ortak sevdası Fethiyespor’dur. 3 Haziran tarihinde yapılacak olan kongrede kim seçilirse seçilsin, ilk günkü aşk ile Fethiyespor’umuza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Genç ve başarılı isimlerle Fethiyespor kulübüne başkan adayı olduğu için Mustafa Ferizcan’ı tebrik eden eski başkanlardan iş adamı Şevki Çakal, “Fethiyespor, Fethiye şehrinin üst kimliğidir. Her iki başkan adayımıza da başarılar diliyorum. Mustafa Ferizcan kardeşim bu camianın en alt seviyesinden gelmiş bir kişidir. Bu kulüpte hem futbolculuk hem de yöneticilik yapmış bir arkadaşımızdır. Yönetim kurulu lisesinin de oldukça başarılı isimlerden olduğunu duyuyorum ve başarılı olacaklarını da düşünüyorum. İnşallah amaçlarına ulaşarak Fethiyespor’u başarılı noktalara getirirler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN