'Fethiye Bu Sefer Cumhur İttifakı Diyecek' 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in seçim ofisini ziyaret etti.  Kaya burada yaptığı açıklamada 'Fethiye bu sefer hizmet belediyeciliğini tercih edecektir' diye konuştu. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ak Parti Fethiye Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin, Belediye Meclis Üyesi adaları, Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Teke, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Kaya, Baba ocağında Fethiyeliler ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

'Fethiye Bu Sefer Cumhur İttifakı Diyecek' 

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya ziyareti için teşekkür ederek" Seçim çalışması ile birlikte sahada yoğun bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin ise yaptığı konuşmada "Sahada çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında seçim koordinasyon merkezimiz her akşam bu şekilde kalabalık "dedi.   

'Fethiye Bu Sefer Cumhur İttifakı Diyecek' 

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirttiği konuşmasında "15 günden buyana sahadayız çalışıyoruz. Bu seçim çalışmalarında yanımızda gece gündüz demeden çalışan Cumhur İttifakı bileşenlerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Ekibim ile Fethiye'nin sorunlarını çözmek için yola çıktık" dedi. 

'Fethiye Bu Sefer Cumhur İttifakı Diyecek' 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ise yaptığı açıklamada "Bugün baba ocağındayım, aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Aydın'da beraberdik Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim.  Yaz aylarında hep Fethiye'deyim, görüştüğüm tüm esnaflar bana artık bizi hizmet belediyeciliği ile buluşturun dediler. Bu hizmet belediyeciliğinin mimarı sizler olacaksınız. Muhammet Başkan'ın seçimi kazanması için yapılacak bir yol var. Bu yol kapı kapı dolaşıp Muhammet Başkan'ı anlatıp, gönülleri kazanmaktır. Fethiye hizmete susamış durumda. Bu hizmetler Fethiye’ye Cumhur İttifakı ile gelecektir.  Muhammet Başkan'ın Fethiye için çok güzel projeleri olduğunu biliyorum. Şimdiye kadar mevcut Belediye’nin hiçbir şey yapmadığını gördük. 31 Mart tarihine kadar gece gündüz çalışacağız. Ben inanıyorum Fethiye bu sefer Hizmet Belediyeciliği ile buluşacaktır. Ben sizlere güveniyorum. Fethiye ve Muğla'nın sorunları hizmet belediyeciliği ile çözülecektir” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN