Fethiye'de İlk Sergisini Kızıyla Açtı

Fethiye'de Emekli İlkokul Öğretmeni Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, bugün Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde 'Kişisel Karakalem ve Fotoğraf Sergisi'ni açtı. Sergi açılışında kızı Derya Ekmekçi Şahin, Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi'yi yalnız bırakmadı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye'de Emekli İlkokul Öğretmeni Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, bugün Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ‘Kişisel Karakalem ve Fotoğraf Sergisi’ni açtı. Eşi vefat ettikten sonra kendini fotoğrafçılığa ve resime verdiğini ifade eden Ekmekçi, ilk sergisinin açılışından dolayı çok heyecanlı olduğunu dile getirmişti. Emekli İlkokul Öğretmeni Ekmekçi’nin sergi açılışındaki mutluluğu gözlerinden okundu.
İlk sergi açılışında kızının da yanında olmasından dolayı mutluluğunu dile getiren Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, “Ben resim yapmaya uzun seneler önce başladım. Ama kısmet burada, Fethiye’de yapmakmış. Çocuklarım yokken çok yalnızdım, artık beraberiz. Faaliyetleri de beraber yapacağız. Onlar da buradayken ben çok mutluyum” dedi.
“Böyle bir annenin çocuğu olmak çok gerçekten onur verici”
Annesinin ilk sergi açılışında yalnız bırakmayan Derya Ekmekçi Şahin: “Bugün annemin kişisel karakalem ve fotoğraf sergisindeyiz. Heyecanlı ve gururluyuz. Böyle becerikli bir annenin çocuğu olmak gerçekten onur verici. Annemin ilk faaliyetleri değil, daha önce şiir kitapları da vardı. Fotoğrafçılıkta da bayağı kendini ilerletti. İlk kez böyle bir sergi girişiminde bulundu” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN