Fethiye İyi Parti Gençliği Kestepli'ye Emanet

İyi Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanlığı'na Avukat Mehmet Sadi Kestepli atandı.İyi Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atama nedeni ile İyi Parti Fethiye İlçe Binası'nda basın toplantısı düzenlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

İyi Parti Fethiye Gençlik Kolları Başkanlığı’na Avukat Mehmet Sadi Kestepli’nin atanması nedeni ile düzenlenen basın toplantına İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ,İyi Parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Avukat Egecan Sarıyer ve partililer katıldı.
“İKTİDARIMIZ DA YIPRANAN, İŞLEMEYEN HUKUK MEKANİZMASI HUKUKÇU ARKADAŞLARIMIZIN SAYESİNDE TEKRARDAN ESKİ GÜNLERDE Kİ GİBİ İNŞA EDECEĞİZ”
Basın toplantısında yapılan atamadan duydukları memnuniyeti ifade eden İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban “Bugün İyi Parti Fethiye İlçe binamızda anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yapıyoruz. Her zaman Fethiye’de İyi Parti çatısı altında siyaset yaptığımız zamanlar da  heyecanımızı en yüksek perdede tutuyoruz. Bizler için olmazsa olmaz Muğla İl Gençlik Kolları Başkanlığının ataması gerçekleşti. Avukat Sayın Egecan Sarıyer ile beraber bir araya geldik. Kendisine girmiş olduğu bu kutlu zorlu ,  dikenli bir o kadar da gururlu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Tabii bayrağı teslim aldığı İzel Kuşkun Başkanımızdan sonra kısa bir süre içerisinde Allah izin verirse inşallah Muğla’da gençlik yapılanmasını güçlü bir hale getirmek için mücadelesini başlatıyor. Tekrardan tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun yolunu açık etsin. Bugün tabi Fethiye’de de İlçe Gençlik kolları teşkilatının başına Avukat Mehmet Sadi Kestepli atanmıştır. Başkanımızın Fethiye’ye atanması Partimiz açısından hayırlara vesile olsun. Tabii bugün Türkiye’de en önemli sıkıntılardan birisi hukuk. günümüzde ayarı bozulmuş bir terazi ile karşı karşıyayız.  İki başkanımın da avukat olması beni daha mutlu ediyor. İktidarımız da yıpranan, işlemeyen hukuk mekanizması hukukçu arkadaşlarımızın sayesinde tekrardan eski günlerde ki gibi inşa edeceğiz. Ben bugün sevgili başkanlarımla Fethiye ilçe binamızda birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi. 
“GİRMİŞ OLDUKLARI YOL TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ AÇISINDAN ÇOK DEĞERLİ BİR YOL”
Partisinin gençlere ne kadar önem verdiğinden bahseden Ali Fatih Çoban “Tabi burada sayın genel başkanım Meral Akşener hanımefendinin Türk siyasetinde beklide engin tecrübeleriyle Türk gençliğinin önünü açması “ ben bu yolu genç kardeşlerim olmadan asla yürümem” söylemiyle gençlerin Türk siyasetinde cümle kurabilmesine önem göstermiştir. Türk Gençliği olarak kurucu idareye, Atatürk’ün işaret ettiği partimizin temel politikasıyla yürüyerek özgür, umutlu, hukukun tam anlamıyla çalıştığı ülkenin demokrasisinin tıkanmadığı, eğitim kalitesinin yükseldiği , yolsuzluğun, yoksulluğun mevzu bahis edilmediği günlere arkadaşlarımızla beraber çok fazla çalışarak ulaşacağız. Girmiş oldukları yol Türkiye’nin geleceği açısından çok değerli bir yol. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün akşam bir programımız var. “ Anlat Fethiye” sloganıyla bu akşam saat 20:30’da ,Kargı mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz onların dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz.  Çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Biz sadece seçimden seçime vatandaşın kapısını çalma siyasetini bırakarak seçim yokken de mahalle mahalle vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sıkıntılarını not alıyoruz. İl başkanımız aracılığıyla bölgemizin yerel yönetimle başkanı sayın Metin Ergun hocamıza iletiyoruz” diye konuştu. 

“PARTİMİZİ VE GENÇLİĞİMİZİ ÇOK DAHA GÜZEL YERLERE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”
Türk Gençliği olarak ellerinden gelen ne varsa yapmak için bu yola girdiklerini ifade eden İyi parti Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Egecen Sarıyer “Bu sıcak ve güzel karşılama için Başkanıma teşekkür ederim. Türk Gençliği olarak genel başkanımız önderliğinde bir şeyler yapalım elimizden, gelen ne varsa ortaya koyalım diye bu yola girdik. Muğla il gençlik yapılanması açısından güzel yerlerdeyiz. Partimizi ve gençliğimizi çok daha güzel yerlere getirmeye çalışacağız. Bunun için de elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ve bu noktada Muğla gençlik kolları il başkanı olarak atanmamı sağlayan il başkanımıza teşekkür ederim. Beni destekleyen ilçe başkanlarıma çok teşekkür ediyoruz.  Ve aynı zamanda bu yolda beraber yürüyeceğim kardeşlerim, dostlarım, arkadaşlarım, hepsine çok teşekkür ediyorum. Fethiye Gençlik kolları başkanımız, meslektaşımın atanmasını yapmak için bugün buraya gelmiş bulunmaktayız” diye konuştu. 
“SİYASETTE GENÇLERİN DE ARTIK ROLÜ VARDIR DEMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Göreve getirilmesinde katkısı bulunanlara teşekkür eden Avukat Mehmet Sadi Kestepli  “Beni bu kutsal göreve layık gören başta çok değerli genel başkanımız Meral Akşener’e yerel yönetimler başkanımız Metin Ergun’a, Gençlik Politikaları Başkanımız Berna Sukas’a , İl Başkanımız Davut Akmeşe’ye , Sayın Egecan başkanıma ve tabi ki Fethiye İlçe Başkanı’ ma çok teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi genç nesil bir milletin geleceğe umutla bakmasını sağlayan yegane unsurdur. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’te her zaman gençlere çok değer vermiştir. Ve gençleri yarının yetişkinleri olarak görmüştür. Biz de Atatürk ilkelerine bağlı olarak bu düsturla yarının yetişkinleri olacağımız bilinciyle daha iyi bir Türkiye için çalışmaya bugün itibariyle başlıyoruz. Genel merkezimizin gençlik politikalarını en iyi şekilde Fethiye’li kardeşlerimize aktarmak, ülkemizi daha iyi noktalara getirebilmek için birlikte çalışmak ve siyasette gençlerin de artık rolü vardır demek için bugün bu amaçla yola çıktık. Yolumuz çok uzun ama enerjimiz de bir o kadar yüksek herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN