Fethiye Salı Pazarı Esnafının Belediye Başkan Adaylarından Beklentisi Neler?

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala Fethiye Belediye Başkan Adayları, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Adaylar, ziyaretlerinde Fethiye Salı Pazarı'nı ihmal etmiyor. Peki, Fethiye Salı Pazarı esnafının Fethiye Belediye Başkan Adayları'ndan beklentileri neler? Kendilerine sorduk..

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye’de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne günler kala Fethiye Belediye Başkan Adayları ziyaretler gerçekleştirip vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Fethiye Belediye Başkan Adayları, ziyaretlerinde Fethiye Salı Pazarı’na çokça yer veriyor. Fethiye Salı Pazarı esnafları da başkan adaylarına pazardaki olumsuzlukları ve taleplerini iletiyor. Peki, Fethiye Salı Pazarı esnafının Fethiye Belediye Başkan Adayları’ndan beklentileri neler? Kendilerine sorduk..

‘SALI PAZARI’NIN KAPALI PAZAR YERİNE GEÇİLMESİ GEREKİYOR”
Karaçulha esnaflarından Yusuf Yongacı, Fethiye Belediye Başkan Adayları’ndan beklentileriniz nelerdir? Sorumuza, “Seçilen başkanımız en değerli başkanımızdır. Kim seçilirse yine bizim başkanımızdır ki, hepsi biz esnafları ziyaret ediyor,  bizim esnafların verdiğimiz değeri en güzelini yapıyorlar. Hepsi şu anda iyi, hepsi derdimize çare olacak şekilde başkanlarımız bir tane. 
Fethiye Salı Pazarı’nda kapalı pazar yerine geçilmesi gerekiyor. Yağmurda, çamurda, fırtınada, rüzgarda zorlanıyoruz, buranın üstü kapatılması gerekiyor. Başkanlarımızdan bu icraatı bekliyoruz dedi.
‘HANGİSİNİN PROJESİ KAFAMA YATARSA ONA OY VERECEĞİM’
Fethiye Salı Pazarı’nda esnaf Süleyman Yongacı, , Fethiye Belediye Başkan Adayları’ndan beklentileriniz nelerdir? Sorumuza, “Herkes bir öneri ile geliyor herkes çalışacak herkes kazanacak. En önde kim başarırsa o kazanacak. Hiç biri ile bağlantım yok, projesi hangisi kafama yatarsa ona vereceğim.  
Şu pazarlarda kışın biz yağmurda çok rezil oluyoruz bir an önce kısa çözüm üretecek çare arıyoruz. Kapalı pazar istiyoruz, ama bir an önce şu şekil kapatmasını istiyoruz. Başkanlarımızın hepsi bu işi başaracağız diyor inşallah kim kazanırsa bu işi başarsın. Temennimiz bu. Herkese başarılar dilerim çalışan kazansın, kim vatandaşın gönlünü alırsa o kazanacak” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN