'Fethiye Sanayi Esnafı Ziyaret Edildi'

Referandum çalışmaları kapsamında büyük bir performans sergileyen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe başkanlığı bugünde Fethiye sanayi esnafını ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Referandum çalışmaları kapsamında  büyük bir performans  sergileyen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye ilçe başkanlığı bugünde; Fethiye sanayi esnafını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Akın Üstündağ ile CHP Fethiye ilçe başkanı Ali Özgür Kullukçu ve ilçe yönetimi Fethiye Sanayi esnafını ziyaret etti. Referandum çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyaretlerde Milletvekili  Akın Üstündağ;  anayasa değişikliği ve başkanlık sistemine neden hayır dedikleri hakkında bilgiler verdi.  Üstündağ; iktidar partisinin halk üzerinde baskı yaratmaya çalıştığını ve bol kepçeden yine vaatlerde bulunmaya başladıklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve Akın Üstündağ beraberinde CHP İl Disiplin Kurulu  Başkan Vekili Selahaddin Cesur, Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Fethiye Belediye Meclis Üyesi  Hüseyin Nebioğlu, Fethiye Belediye Meclis Üyesi  Mustafa Koyuncu ve İlçe Başkan Yardımcısı Turgay Şahin ile birlikte referandum çalışmalarını Fethiye Sanayi Sitesinde gerçekleştirdiler. Sanayi esnafını tek tek ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve Milletvekili Akın Üstündağ; 16 Nisan da yapılacak olan referandum oylamasında neden “Hayır” dedikleri hakkında bilgiler verdiler.

Yapılan çalışmalarda her yerde olduğu  gibi Sanayi Sitesi esnafının da  bilgili ve kararlı olduğunu gördüklerini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı olarak 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandum süreci ile ilgili çalışmalarımız hızla devam etmekte. Çalışmamızın bugünkü kapsamında da Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekilimiz Akın Üstündağ ile birlikte Fethiye Sanayisi esnafımıza neden “Hayır” dediğimizi açıklıyoruz. Çalışmamızda CHP İl Disiplin Kurulu  Başkan Vekilimiz Selahaddin Cesur, Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz ve Fethiye Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Nebioğlu, Fethiye Belediye Meclis Üyemiz Mustafa Koyuncu ve İlçe Başkan Yardımcımız Turgay Şahin de bizlere eşlik ettiler. Buradaki gönüllü ekibimizle birlikte Fethiye Sanayi Esnafımıza yapılacak olan referandumun sonucu ile ilgili değişecek anayasa maddelerinden ve yapılacak olan oylamada “Evet” çıktığı taktirde nasıl zorlukların gelebileceğini ve bu anayasa değişikliklerinin neler getirebileceği konusunda bilgiler vermeye çalıştık. Gittiğimiz ve gördüğümüz her yerde olduğu gibi çok şükür sanayi esnafımızda da büyük bir kararlılık hakim.  Bu kararlılık 16 Nisanda Fethiye’deki sandıklara da kesinlikle sirayet edecektir. Bizler bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin aydınlık geleceği için tüm Fethiyeli hemşerilerimizden bir kez daha “Hayır” oyu vermelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Akın Üstündağ “16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum kapsamında Muğla ilimizin her köşesine elimizden geldiğince gitmeye çalışıyor ve halkımız aydınlatıyoruz. Ülkemize zarar getirecek olan anayasa değişikliği ile ilgili maddeleri  ve anayasa değişikliğini içeren maddeler içerisine saklanmış tuzaklar konusunda halkımıza bilgilerimizi aktarıyoruz. Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki; halkımız bu sistemin tek adam olduğunu, tüm yetkilerin bir adama geçtiğini ve bununda ülkemiz için bir tehlike olduğunun farkında. Yani konu hakkında halkımızın oldukça bilinçli olduğunu görüyoruz. Kararsız vatandaşlarımızın da bu anlamda, propaganda süreci içerisinde söylemlerimizden ve açıklamalarımızdan dolayı da kararsız sayısının da giderek azaldığını görüyoruz. Burada en önemli konulardan birisi sandığa gidip gitme meselesidir. Ben bütün halkımızdan sandığa gitmelerini ve özgür iradelerince oylarını kullanmalarını istiyorum. Sandıklara ne kadar çok gidersek bu ülke için tehlikeli anayasa değişikliğini bertaraf etmiş oluruz. Arkasından da daha iyi bir Türkiye yaratacak çalışmalarımızı halkımızla beraber yapmayı umut ediyoruz” diye konuştu.

Boş Vaatler Yine Başladı

 

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum sürecine sayılı günler kala iktidarın halkın üzerinde baskı uygulamaya başlattığını ve yıllardan beri bekleyen projelerin tekrar yapılacakmış gibi gündeme getirilen açıklamalara halkın inanmaması gerektiğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Akın Üstündağ  “Ne zaman bir seçim yapılacak olsa, ne zaman bir seçim sürecine girilse, iktidar partisi hemen bol kepçeden sıkılamaya başlıyor. Oy toplamak için halkımızın tercihlerini değiştirmeye çalışıyorlar. Normal zamanlarda hiç akıllarına gelmeyen projeler seçim zamanında ne hikmetse akıllarına geliyor ve halka vaatlerde bulunmaya başlıyorlar. Bu çalışmalar tamamen vatandaşımızın gözlerini  boyamak için uygulanan hareketlerdir. Bu çok yanlış bir davranıştır. Ülke yönetiminde sadece seçim sathında  değil, her dönemde ihtiyaç olan neyse bu hizmetlerin iktidar tarafından yapılması gerekiyor. Biz bu hareketlerini çok gördük. Halkı kandırmak için yapılan çok vaatler gördük. Ne yazık ki o vaatlerin belki yüzde onu bile gerçekleşmedi. Sadece vaat aşamasında kaldılar. Bizim halkımız neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. O boş vaat işi geride kaldı. Bu referandum vat seçimi değildir. Bu referandum memleketin geleceğinin belli olması oylamasıdır. Halkımızdan ricam referandumda oy kullanmadan önce 18 maddeyi iyice okusun araştırsın ve ondan sonra oylarını kullansınlar. Hiç kimse “Hayır” sesini kısamaz. Bizler çok umutluyuz. Halkın özgür iradesini kimse elinden alamaz” dedi.(Haber: Özgül Özdemir)

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN