Fethiye Si-Ser İşitme Cihazları Muhtarlar ile bir araya geldi

Si-Ser İşitme Cihazları Fethiye Şubesi, Muhtarlarla İşitme Teknolojileri ve İşitme Kayıplı Bireyler Üzerine Kahvaltıda Buluştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Muğla'nın Fethiye ilçesinde hizmet veren Si-Ser Fethiye İşitme Cihazları, özel bir etkinlik düzenleyerek Muhtarlar Haftası dolayısıyla muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı etkinliği sırasında firma yetkilileri, muhtarlar için işitme cihazı teknolojileri hakkında önemli bilgiler sunarak işitme kayıplı bireylerin yaşadığı deneyimleri paylaştı.
Sis-Ser İşitme Cihazları Fethiye Şubesi, ilçedeki muhtarlarla gerçekleştirdiği bu özel buluşmada, işitme cihazlarının sunduğu son teknoloji çözümlerini ve işitme kaybının günlük yaşam üzerindeki etkilerini vurguladı. Firma yetkilileri, işitme cihazlarının gelişen teknolojisi sayesinde işitme kaybı yaşayan bireylerin hayat kalitesini artırma ve iletişimdeki zorlukları aşma konusundaki önemini detaylı bir şekilde anlattılar.
Muhtarlarla yapılan kahvaltı etkinliği, işitme cihazları konusundaki bilinçlenmeyi artırmayı ve işitme kaybı yaşayan insanlara daha fazla destek olmayı hedefleyen Si-Ser İşitme Cihazları Fethiye Şubesi'nin, toplumsal sorumluluk anlayışını bir kez daha ortaya koyduğunu gösterdi.
 Bu tür etkinlikler, işitme cihazlarının yaygınlaşması ve işitme kaybı sorununun farkındalığının artırılması açısından oldukça önemli olduğunu ifade eden Si-Ser İşitme Cihazları Fethiye bölge yöneticisi Deniznur Kof, etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu. 
Fethiye bölge yöneticisi Deniznur Kof, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Fethiye Si-Ser İşitme Cihazları bölge yöneticisiyim. Muhtarlarımızın topluma önemli bir hizmeti var. Muhtarlar haftası dolayısıyla kahvaltılı bir seminer düzenleyip işitme cihazları ve faydaları hakkında bilgilendirmeler yaptık. 2014’ten beri Fethiye’de hizmetler veriyoruz. Şubemize başvuran kullanıcılarda işitme testi yapıp, ihtiyacı olan kişilerde işitme cihazı denemeleri yapıp yedek parça ve kalıp tıkaç teminatını sağlayabiliyoruz. İşitme cihazları toplum açısından gözlük gibi aktif değil. Biraz insanlar geri planda kalıyor bu durumda. Sadece bizim sunum yapmamız yetmiyor bu anlamda muhtarlar, başkanlar bunların da topluma iletmesi gerekiyor.”
Si-Ser İşitme Cihazları’nda ticari pazarlama uzmanı olarak görev yaptığını belirten İbrahim Sarı, muhtarlar için işitme cihazı teknolojileri hakkında önemli bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi. 
Sunum sonrasında değerlendirmelerde bulunan ticari pazarlama uzmanı İbrahim Sarı; “Si-Ser İşitme Cihazları’nda ticari pazarlama uzmanı olarak görev yapıyorum. Aslında eğitim ve iş geliştirme sorumlusu olarak da şubedeki kliniklerimizde arkadaşlarımızla birlikte eğitimler düzenliyoruz. Devletimizin temsilcileri olarak muhtarlarımız bizler için çok önemli ve üstlendikleri görevler ile birlikte biz kişilere işitme cihazı teknolojileri ve işitme kayıplı bireylerin neler yaşadığını biraz aktardık. Bizler için de çok önemli bir gündü.” İfadelerini kullandı. 
Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü sunum sonrasında muhtarlar adına yaptığı açıklamada  “Firmamız Muhtarlar Günü dolayısıyla bugün muhtarlarımıza bir kahvaltı organizasyonu düzenledi. Aynı zamanda işitme cihazları ile ilgili tanıtım yapıldı. Mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza da bir sıkıntıları olduğunda muhtar arkadaşlar yardımcı olacaktır. Onun için çok güzel bir ortamda kahvaltı organizasyonu düzenlediler. Kendilerine hem Muhtarlar Günü’müzü kutladıkları için hem de bize bu cihazların tanıtımında yardımcı oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN