Fethiye 'World Tourism Forum''da Temsil Edildi !!!

Turizmin Davos'u olarak adlandırılan 'World Tourism Forum (Dünya Turizm Forumu) Global Meeting' 16-18 Şubat tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezin'nde yapıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Turizmin Davos’u olarak adlandırılan “World Tourism Forum (Dünya Turizm Forumu) Global Meeting” 16-18 Şubat tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezin’nde yapıldı.

Fethiye’li ünlü turizmci ve LookBookHoliday.com,  Downtown Fethiye işletmelerinin kurucu sahibi Murat Mallı, şirket direktörü Hakan Koç ile 3 gün boyunca Fethiye’yi temsilen Dünya turizmine yön veren bir çok lider, sektörün önemli kişileri ve sanat dünyasından bir çok konukla biraraya gelerek butik şehir Fethiye’yi tanıtma fırsatı buldular.  

Özellikle Sayın Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile detaylı görüşen turizmci Murat MALLI dev forumda, Fethiye’nin “Uzak Doğulu Misafir” ağırlama konusundaki başarısını anlatarak; sezonun genişletilmesine ilişkin beklenilen destekler üzerine görüştü.

 

Ayrıca İstanbul Çırağan Sarayı’nda organize edilen, Turizmin Oscarları olarak bilinen “World Tourism Awards”’e katılan MALLI ve KOÇ Fethiye’nin sezonuna ilişkin umut verici konuştu “Ülkemizde geçtiğimiz sene yaşanan talihsizlikler ne yazık ki bölgemizinde turist sayısını azalttı. Bunların gelip geçici düşüşler olduğunu düşünüyorum. Fethiye turizminin geleceği çok parlak. Özellikle kışın bölgemizi ziyaret eden turistler, ki bunun büyük çoğunluğu artık Uzak Doğulu, halkımızı tanıyor, güvenle seyahat edip etkileşimde olarak birbirilerini daha iyi anlıyorlar. Buda bölgemizi ziyaret eden insanları, her yer gibi güvenli olduğunu kendileri bizzat özellikle sosyal mecra kanallarında gösteriyorlar. '' dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN