Fethiye Yat İşletmecileri Derneği Kuruldu

Kısa adı Feyider olan Fethiye Yat İşletmecileri Derneği kuruldu. İlk toplantısını basın mensuplarıyla gerçekleştiren Fethiye Yat İşletmecileri Derneği yönetimi ve üyeleri Yat çekek yerinin bir an önce hayata geçirilmesini istediler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Kısa adı Feyider olan Fethiye Yat İşletmecileri Derneği kuruldu. İlk toplantısını basın mensuplarıyla gerçekleştiren Fethiye Yat İşletmecileri Derneği  yönetimi ve üyeleri; Yat çekek yerinin bir an önce hayata geçirilmesini istediler.

 

Basın mensuplarıyla Alesta Yatch Otelde bir tanıtım toplantısı gerçekleştiren Feyider yönetimi derneğin hedeflerini anlattılar. Feyider yönetim kurulu başkanı Bülent taşan yapmış olduğu konuşmada “Bildiğiniz gibi yatçılık ve yat işletmeciliği turizmin deniz üzerinde güneşin, sporun tarihle birleşerek eğlenceye dönüştüğü bir dinlence halidir. Dünyanın farklı yerlerinde farklı şekillerde farklı teknelerle yaşanan bu dinlence hali; Türkiye’nin batı Akdeniz has bir yapı ile gerçekleşerek Mavi Tur adını almıştır. Bu mavi tur yapılan teknelere gulet olmadıkları halde gulet denilmiştir. Demek ki bölgemizde sarf ettiğimiz emeklerimiz boşa gitmemiştir. Kendine has iki marka çıkarmıştır. Bu iki markaya sahip çıkmak ve geliştirmek yat işletmecileri olarak bize düşmektedir” dedi. Konuşmasına devam eden Bülent Taşan “sorunlarımız çok olabilir. Biz sorunları dile getirmek için bu derneği kurmadık. Çözüm üretmek için kurduk. Yapacağımız her adım ve çalışma çözüm odaklı olacaktır. Sorunlardan bahsetmiyoruz. O kadar çok sorun var ki; biz bunlardan bahsetmiyoruz onun yerine ne yapabiliriz’in çözümünü üreterek; işe başlamak istiyoruz.  Çözüm üretmek için maddi ve manevi her türlü özveriyi kullanmaktan çekinmeyeceğimizi buradan ilan ediyoruz” dedi.  Fethiye’nin yetiştirdiği sevilen kaptan Kayhan Selçuk’u Rahmetle anan Bülent Taşan; Fethiye’nin yeni Kayhan kaptanlara ihtiyacı vardır, dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN