Fethiye Ziraat Odası Efsanevi Başkanını Unutmadı

Fethiye Ziraat Odası yönetimi ve çalışanları, iki yıl önce vefat eden efsanevi başkan Merhum Osman Nuri Demir'in ölüm yıl dönümü sebebiyle Kocatepe Camii'nde Mevlüd'ü Şerif okutup bin adet meyve suyu dağıttı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Ziraat Odası yönetimi ve çalışanları, iki yıl önce vefat eden efsanevi başkan  Merhum Osman Nuri Demir’in ölüm yıl dönümü sebebiyle Kocatepe Camii’nde Mevlüd’ü Şerif okutup bin adet meyve suyu dağıttı.

 

Fethiye’de 18 yıl Ziraat Odası Başkanlığı yapan ve çiftçinin babası olarak adlandırılan Osman Nuri Demir ölümünün ikinci yıl dönümünde anıldı. Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, yönetim kurulu üyeleri ve oda çalışanları efsanevi başkanın hayrına Kocatepe Camii’nde Mevlüd’ü Şerif okutarak; Menteşe İlköğretim Okulu öğrencilerine ve Cuma namazı çıkışı camii cemaatine iki bin adet meyve suyu ve gofret dağıttılar. Fethiye Ziraat Odası Başkanlığı görevini 18 yıl aralıksız sürdürerek iki yıl önce ani bir kalp krizi ile vefat eden efsanevi başkanımız Osman Nuri Demir’in anısına bu mevlid’i şerif etkinliğini düzenlediklerini söyleyen Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit “Osman başkanım Fethiye ve Seydikemer’de çiftçinin babası olarak bilinirdi. Görev yaptığı uzun yıllar boyunca çiftçimizin rahat etmesi ve sorunlarının giderilmesi için son nefesine kadar mücadele etti. Uzun yıllar onunla beraber görev yapmaktan dolayı ben çok mutluyum. Onu mesai arkadaşları ve çiftçiler olarak asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Her zaman onu örnek alacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN