Fethiye Ziraat Odasından Ziyaret

Muğla Emniyet Müdür yardımcılığından Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Yapalıal'a Fethiye Ziraat Odası yönetimi hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla Emniyet Müdür yardımcılığından;  Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Yapalıal’a;  Fethiye Ziraat Odası yönetimi hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit ile yönetim kurulu üyeleri  tarafından gerçekleştirilen ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti.

 

Fethiye Ziraat Odası başkanı Kenan Karayiğit konuşmasında “Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan  Emniyet Müdürümüz  Mehmet  Yapalıal’a  yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Müdürümüz Muğla’da  önemli  görevlerde bulunmuş başarılı bir Emniyet Müdürü; Fethiye’de de bu başarının devam edeceğine inanıyoruz.  Her zaman desteğimiz sürecektir. Emniyet güçlerimiz canla, başla  ve hayatını feda ederek görevini gerçekleştirmekteler. Fethiye Ziraat Odası olarak her zaman olduğu gibi Emniyet Güçlerimizin sonuna kadar yanındayız. Şehit olan tüm Emniyet personeline bir kez daha Allah’tan Rahmet diliyoruz” dedi.  Fethiye Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’da konuşmasında ziyaretten dolayı teşekkür ederek, memnuniyetini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN