Fethiyeliler komşularıyla iftar yapacak.

Fethiye Belediyesi tarafından 2013 yılında başlatılan, 'Komşunla iftar et' kampanyası Türkiye'de ses getirerek kamuoyundan büyük destek almış, Fethiyeliler evlerinde, cadde ve sokaklarda komşularıyla iftar yapmıştı. Kampanya bu sene, 'Paylaş, hoşgör, merhamet et. Rahmet ve Bereket Ayı Ramazan'da Komşunla İftar Et' sloganının birleştirici mesajıyla 22 Haziran Perşembe günü tekrar yapılacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Türkiye’ye örnek olan kampanya bu yılda yapılacak;

Fethiye Belediyesi tarafından 2013 yılında başlatılan, “Komşunla iftar et” kampanyası Türkiye’de ses getirerek kamuoyundan büyük destek almış, Fethiyeliler evlerinde, cadde ve sokaklarda komşularıyla iftar yapmıştı. Kampanya bu sene, “Paylaş, hoşgör, merhamet et. Rahmet ve Bereket Ayı Ramazan’da Komşunla İftar Et” sloganının birleştirici mesajıyla 22 Haziran Perşembe günü tekrar yapılacak.

 

Sosyal medyada fotoğraf paylaşımı yapabilecekler.

22 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek olan ‘Komşunla iftar et’ etkinliğiyle ilgili Fethiye Belediyesi sosyal medyadan da çeşitli duyurular yapmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra Fethiyeliler Perşembe günü komşularıyla yaptığı iftar sofrasının fotoğrafını “www.facebook.com/fethiyedeiftar” sayfasında paylaşabilecek.

 

“Kaybolmaya yüz tutmuş değerlerimiz…”

Kampanyaya tüm Fethiyelileri davet eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Kaybolmaya yüz tutmuş bazı değerlerimizi ayakta tutalım düşüncesiyle, ‘komşunla iftar et’ diye bir kampanya başlatmıştık. Ayın 22’sinde Perşembe günü tüm Fethiyelileri ben oruç tutsun, tutmasın komşularıyla iftar sofrasında buluşmaya davet ediyorum. Ben de o gün evimde veya Fethiye Evi’nde komşularımla soframı paylaşacağım. Komşuluk ilişkileri toplumda her geçen gün zayıflıyor. Fethiye Belediyesi olarak pamuk ipliğine bağlı bu komşuluk ilişkilerini daha da sağlamlaştırmak için tüm Saygıdeğer Fethiyelileri komşularıyla iftar açmaya davet ediyorum” dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN