Fethiyespor'da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 0-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçını ve ligin 27.Hafta müsabakasında Pazar günü Fethiye Şehir Stadı'nda karşılaşacakları Sarıyer maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, deplasmanda Denizlispor’u 90+8.dakikada Ali Ceylan’ın attığı golle 0-1 mağlup etti. Bu galibiyet ile birlikte Fethiyespor puanını 30’a çıkararak ligde 12.sırayı kaptı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel; Denizlispor galibiyetini, hafta sonu oynayacakları Sarıyer karşılaşmasını ve takımdaki sakat / cezalı oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu. Ayrıca Dinçel, Pazar günü 14.00’da oynanacak olan Sarıyer maçına tüm Fethiyespor’a gönül vermiş taraftarları maça davet etti.

“GÜZEL BİR İVME YAKALADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, deplasmanda Denizlispor’u 90+8.dakikada Ali Ceylan’ın attığı golle 0-1 mağlup etti. Galibiyeti değerlendiren Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Biz iç sahada Menemen Futbol Kulübü maçını geçtikten sonra kritik bir Denizli deplasmanına çıktık. Denizlispor açısından da çok önemli bir maçtı bizim açımızdan da çok önemli bir maçtı. Sabırlı oynadık, takım bütünlüğünü sahaya yansıtarak oynamaya çalıştık. Genel anlamda bakıldığında çok fazla pozisyonu olmayan bir maçtı. Bizim ilk yarı bir, ikinci yarı iki tane pozisyonumuz vardı. Rakibin biri karambol biri de savunma arkasına gidip çaprazdan yakaladığı bir pozisyon vardı. Özellikle rakibin genç oluşu ve alt sıralardan tam anlamıyla kurtulmak için bizim maçımızı çıkış maçı olarak görmesi çok daha fazla sahada mücadele etmesini sağladı bence. Son ana kadar da mücadeleyi bırakmadılar, ama biz maçın sonuna kadar takım bütünlüğünü bozmadık, sağlam savunma yaptık takım halinde savunma yaptık. Kazandığımız bir topu çok iyi hızlı hücumla müthiş bir hücumla sonunda da gol olan santrası yapılmayan bir gol ile tekrar kazandık. Gerçekten son iki hafta yaşadığımız galibiyetler, santrası olmayanla birlikte gelen goller enteresan hadi bir tane oldu dedik ama ikincisi de yaşandı. Bu gerçekten güzel bir ivme yakaladığını düşünüyorum. Gerçekten tüm oyuncular nasıl ne şartta görev verilirse ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar ve bunu da son iki haftadır özellikle oyuna gelen oyuncuların hem oyuna hem skora  net bir şekilde katkı sağladığını görüyoruz. Bu da herkesi biraz daha üzerine hem fiziksel hem zihinsel katkı koyduğunun bir göstergesi oldu” dedi.

“PAZAR GÜNÜ TÜM TARAFTARLARIMIZI MAÇA DAVET EDİYORUM”
TFF 2.Lig Kırmızı Grup 27.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde Sarıyer ile karşılaşacak. Mücadele, 25 Şubat Pazar günü 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Mücadele öncesi konuşan Dinçel, “Bu hafta itibari ile çok önemli bir Sarıyer maçı oynayacağız. Biz iki hafta galip geldikten sonra bu galibiyetleri de bir seriye dönüştürmek istiyoruz. Özellikle Sarıyer devre arasında çok ciddi transferler yaptı çok iyi oyuncuları, tecrübeli oyuncuları bünyesine dahil etti. Son hafta oynamış oldukları lig maçında gerçekten çok iyi bir görüntü sergilediler. Bizim maçımızdan çok önemli bir maç ama ben bu hafta şartlar ne olursa olsun iç sahada kazanmak isteyen bir Fethiyespor ve mutlak taraftarıyla bu maçı geçecek bir Fethiyespor bekliyorum. Bunun için de bu günden itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Özellikle bizim taraftarlarımız sahaya ağırlığını koyduğunda tribünde, o sahaya desteklerini verdiklerinde saha içerisindeki oyuncularımızın da mücadele gücü artıyor. Müthiş bir motivasyon müthiş bir birliktelik sağlanıyor. Bunu biz geçmişte yaşadık son iki haftada da etkisini fazlasıyla yaşıyoruz hem iç sahada hem dış sahada benim bu gün buradan taraftarla bir mesajım var. Biz Fethiye olarak bir olduğumuzda bütün olduğumuzda aşamayacağımız hiçbir engel yok. Bu hafta Pazar günü Sarıyer maçında tribünlerin tamamının taraftarlarımızca doldurulmasını ve bu engeli hep birlikte taraftarlarımızın desteği ile aşmak istediğimizi söylemek istiyorum. Pazar günü herkes tribüne bekliyorum” ifadelerini kullandı.

“ÖMER MERT GÜNDÜZ DIŞINDA TAM KADRO SARIYER’E HAZIRLANIYORUZ”
Fethiyespor’da Sarıyer maçı öncesi tek eksiğin İzmir’de tedavi olan Ömer Mert Gündüz olduğunu ifade eden Dinçel, “Ahmet Dereli bize kart cezalısı olarak gelmişti iki maç cezası vardı şu an itibari ile bitti. Sakat oyuncularımızdan Ömer, hafta sonuna kadar İzmir’de tedavisi devam edecek önümüzdeki hafta itibari ile Fethiye’de çalışmalara başlayacak ama takıma tam anlamıyla dönüşü sanıyorum bir üç hafta kadar daha sürecek. Abdullah geçtiğimiz hafta %100 olarak takımla çalışmalara başladı ama tam anlamıyla hazır olmadığını düşünüyoruz daha. Kart cezalısı oyuncumuz şu anda yok tam kadroyuz inşallah hafta içerisinde de bir aksilik bir ters durum oluşmaz tam kadro olarak Ömer dışında bu maçımıza hazırlanıyoruz” ifadelerine yer verdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN