FETHİYESPOR OLAĞAN KONGRESİNDE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI…

2. Lig Kulüplerinden Fethiyesporun geçtiğimiz Cumartesi günü yapılması planlanan olağan genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 3 Haziran 2017 Cumartesi gününe ertelendi. Kongre için Fethiyespor başkan adaylarından Mustafa Ferizcan ile birlikte gelen bazı kulüp üyeleri kongrenin yapılacağı Fethiye Belediye Kültür Merkezinde açıklamada bulundular. Kongrenin ertelendiği duyurusunu Fethiyespor basın sözcüsü İsmail Türk yaptı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

2. Lig Kulüplerinden Fethiyesporun geçtiğimiz Cumartesi günü  yapılması planlanan olağan genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 3 Haziran 2017 Cumartesi gününe ertelendi. Kongre için Fethiyespor başkan adaylarından Mustafa Ferizcan  ile birlikte gelen bazı kulüp üyeleri kongrenin yapılacağı Fethiye Belediye Kültür Merkezinde açıklamada bulundular. Kongrenin ertelendiği duyurusunu Fethiyespor basın sözcüsü İsmail Türk yaptı.

 

2. Lig Beyaz Grupta son hafta aldığı 1 puanla kümede kalan Fethiyespor da olağan genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için 3 Haziran Cumartesi gününe ertelendi. Kongrenin yapılacağı Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi binası önünde bir araya gelen Fethiyesporlular çoğunluğun sağlanmasını beklediler.  Fethiyespor başkan adayı Mustafa Ferizcan, Fethiyespor basın sözcüsü İsmail Türk ile eski başkanlardan Timur Fidan’ın da bir süre beklediği olağan genel kurul çoğunluk sağlanamayınca gerçekleşemedi. Fethiyespor basın sözcüsü İsmail Türk, “Kongremizde çoğunluk sağlanamamıştır. Kongre 3 Haziran Cumartesi günü saat 15.00 da yine aynı yerde yapılacaktır. Bugün yapılması iyi olurdu. Çünkü transfer sezonu nedeni ile geç kalınmamalı. Tabi başkan adayları bu konuda da çalışmalarını sürdürüyorlardır. 541 delegemiz bulunuyor. Bunlardan üyelik aidatlarını ödeyenler kongrede oy kullanabilecektir. Buraya gelen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi. Fethiyespor Başkan adayı Mustafa Ferizcan da, “Kongremiz için çoğunluk sağlanamadığı için 3 Haziran Cumartesi günü tekrar bir araya geleceğiz. Benim üyelerden isteğim kongremize gelerek oylarını kullansınlar. Ben ve Esat Bakırcı ağabeyim  başkanlık için adaydır. Kime oy verirseniz verin, ama yeter ki oylarınızı kongrede mutlaka kullanın” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN