'Fiyatlar Türk parası cinsinden pahalı'

Her geçen gün artan fiyatlar, deniz ürünlerine de yansımış durumda. Fiyatların Türk parası cinsinden pahalı ancak Dolar veya Euro cinsinden ucuz olduğunu söyleyen balıkçı esnafı Muhammet Bey, FRT TV'ye konuştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Balık fiyatları hakkında FRT TV’ye açıklama yapan balıkçı esnafı Muharrem Bey, fiyatların Türk parası cinsinden pahalı olduğunu vurguladı. Ancak Dolar ve Euro cinsine çevirince de uygun olduğunu ifade etti. Her geçen gün artan enflasyon ise Türkiye’de alım gücünü azaltırken artan pahalılık ise devam ediyor.
FRT TV’ye açıklama yapan Muharrem Bey ise şunları söyledi:
“Yaz sezonu yoğun bir şekilde geçti. Yüksek enflasyon olmasına rağmen iyi bir sezon geçirdik. Yerli müşteriler ise yabancılara göre daha fazlaydı. Yerli turist müşterileri ile sezonun çoğunluğunu geçirdik fakat geçen sene daha yoğundu. Balık fiyatları ise Türk parasına göre yüksek gözüküyor ama diğer para birimlerine göre ucuz. Diğer turizm şehirlerine göre ise fiyatların ucuz olduğunu müşterilerimiz söyledi. Sezona gelecek olur isek yaza göre düşüşe geçti. Kasım gibi de işlerin iyice düşeceğini söyleyebilirim.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN