Fotoğrafçılardan Arıcan'a Teşekkür Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Fethiye' de dernekleşme aşamasında olan bazı profesyonel fotoğrafçılar Fethiye Ticaret ve Sanayi odası başkanı Akif Arıcan'ı makamında ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde;  Fethiye’ de  dernekleşme aşamasında olan bazı profesyonel fotoğrafçılar Fethiye Ticaret ve Sanayi odası başkanı Akif Arıcan’ı makamında  ziyaret ettiler.

  Kayıt dışı bazı kişilerin düğün, nişan ve doğum günü  fotoğrafçılığı yaptığını iddia eden  fotoğrafçılar;  Akif Arıcan’dan  destek istediler. Fethiye’de fotoğrafçıların yaşamış olduğu sıkıntıları ve sorunları da dile getiren fotoğrafçılar adına Foto Kandiya fotoğraf stüdyosu sahibi Şükrü Gürel gazetemiz muhabirine açıklamada bulundu…

 

Korsanla mücadele konusunda  FTSO başkanı Arıcan’a desteklerinden dolayı  teşekkür eden Şükrü Gürel “Fethiye’de dernekleşme aşamasında olan bir grup  profesyonel fotoğrafçılar olarak sıkıntılarımızı, sorunlarımızı ve korsan fotoğrafçılarla olan mücadelemizi Fethiye Ticaret ve Sanayi odası başkanı Akif Arıcan’a ilettik. Sağ olsun bize destek verdi. Odamızın hukuk danışmanlarını seferber etti ve resmi kurumlara gereken yazışmaları yaptılar. Kayıtlı olmayan  ve vergi levhası bulunmayan korsan fotoğrafçılarla yasal mücadelemizi sürdüreceğiz.  Ziyaretimizi kabul eden, bizlere sahip çıkan Sayın başkanımız Arıcan’ın desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN