FTSO'DA sunum yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda (FTSO) gerçekleştirilen Türk Eximbank Sigorta ve Kredi Programları Sunumu'nda mal ve hizmet ihracatı yapan firmalara yönelik güncel destekler anlatılarak, katılımcıların sigorta hizmetleri, kredi kullanım koşulları ve faizlere ilişkin soruları cevaplandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

FTSO Likya Salonu’nda 28 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Türk Eximbank Ege Bölge Müdürü Gülom Timurhan, Sigorta Pazarlama Koordinasyon Müdürü Zeynep Kandiyeli ve İzmir Şube Müdürü Fatih Ağın konuşmacı olarak katıldı. Sunumları FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Genel Sekreter Ezgi Kullukçu ile turizm ve ihracat firması yetkilileri dikkatle izledi.
Toplantıda ilk sunumu Sigorta Pazarlama Koordinasyon Müdürü Zeynep Kandiyeli gerçekleştirdi. Kısa vadeli ihracat kredi sigortası konusunda bilgiler veren Zeynep Kandiyeli, ihracat kredi sigortası, kapsanan riskler, yararlanabilecek firmalar ve örnek süreçleri anlattı.  

Türk Eximbank ve Türkiye genelindeki şubeler hakkında açıklamalarda bulunan İzmir Şube Müdürü Fatih Ağın ise Türkiye’nin en büyük alacak sigortası kuruluşu olan Eximbank’ın, ihracat kredi desteklerinde öncü bir kurum olduğu söyledi. Ağın sunumunda ihracatçı potansiyel değerlendirme, banka destek tutarları, yurt içi krediler, reeskont, ihracata hazırlık, İGE teminatlı krediler ve kurum kredileri hakkında detaylı bilgiler verdi. 

Sunumların ardından Ege Bölge Müdürü Gülom Timurhan katılımcıların sorularını yanıtladı. İhracatçı firmaların tüm soruları için Türk Eximbank Ege Bölge Müdürlüğü’ne ulaşabileceklerini belirten Timurhan, tüm ihracatçı ve turizm firmalarının başvurularını beklediklerini kaydetti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN