FTSO'da 'Toplantı Yöntemleri Eğitimi' Düzenlendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından organize edilen 'Toplantı Yöntemleri Eğitimi'ne FTSO Meclis Üyeleri ve FTSO çalışanlarından 17 kişi katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

FTSO Akademi bünyesinde 22 Aralık 2023 tarihinde FTSO Likya Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim, İzgören Akademi Eğitmeni Anıl Akın tarafından verildi. FTSO Meclis Üyeleri ve FTSO çalışanlarının katıldığı eğitimde, toplantıların yönetimi, ön hazırlık ve verimliliğine ilişkin bilgiler paylaşıldı. Eğitim, toplantı gündemi hazırlama, duyuru yapılırken dikkat edilen etmenler, toplantıda dikkat edilmesi gereken kurallar, toplantılarda yaşanılan sorunlar, toplantı başkanının görevleri ve zor katılımcılarla baş etme yöntemleri başlıkları altında 4 saat sürdü.

Türk iş dünyası ve kamuda toplantıların verimliliğinin tartışmalı bir konu hale geldiğini belirten Anıl Akın, toplantıların karar almaya yönelik ve kısa süreli olması gerektiğini söyledi. Önemli konuların dikkat dağınıklığının önüne geçmesi adıma mutlaka gündemin ilk sıralarında ele alınması gerektiğini anlatan Akın, tüm katılımcılara söz vererek toplantının bir parçası haline getirmenin önemine değindi. Eğitim katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.  
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN