FTSO Kalite Denetiminden Başarı İle Geçti

Üyelerine kaliteli hizmet sunmak ve bu kaliteyi standart hale getirmek için ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi kalite standartlarını uygulayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası kalite denetiminden başarı ile geçerek belgelerini sürdürmeye hak kazandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Üyelerine kaliteli hizmet sunmak ve bu kaliteyi standart hale getirmek için ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi kalite standartlarını uygulayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası kalite denetiminden başarı ile geçerek belgelerini sürdürmeye hak kazandı.

Türk Loydu Vakfı Yönetim Sistemleri Denetçisi Oğuz Aksu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Oda/Borsa camiasında iyi bilinen, örnek alınan bir Oda olduğunu ifade etti.

Üyelerine, TOBB akreditasyon standardına göre A seviyesinde hizmetler sunan ve uygulamakta olduğu kalite yönetim sistemleri ile Oda/Borsa camiasının sayılı odalarından olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası kalite denetiminden başarı ile geçti. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının uyguladığı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002:2014 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ile ilgili olarak denetim geçirdi. 3 yılda bir yapılan belge yenileme denetimi Türk Loydu Vakfı Yönetim Sistemleri Denetçisi Oğuz Aksu ve Yönetim Sistemleri Baş Denetçisi Ali Topal tarafından yapıldı.

Denetimin ilk aşamasında FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin’e FTSO’nun vizyonu, misyonuna ve kalite politikası doğrultusunda yapılan çalışma ve projeler hakkına bilgi verdi.

Denetimin ikinci aşamasında ise kurumun ISO 9001:2008 ve ISO 10002:2014 standardına göre oluşturduğu kalite dokümanları ve tutulan kayıtlar incelendi. Birim çalışanları ile de birebir görüşen denetçiler kalite sistemlerinin günlük işleyişte ne kadar uygulandığı konusunu da gözden geçirdi.

Tüm gün süren denetimden başarı ile geçen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarını Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan tebrik etti.

A Plus Odalar Bölgeye Vizyon Kazandırıyor

Denetim sonunda Oda personeli ile FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ın da katıldığı bir kapanış toplantısı yapıldı. Toplantıda denetçiler, denetim sonrası gözlemlerini çalışanlarla paylaştı. Türk Loydu Vakfı Kalite Denetçisi Oğuz Aksu Oda çalışanlarına misafirperverliği için teşekkür etti. FTSO’nun Oda/Borsa camiasında iyi bilinen, örnek alınan bir Oda olduğunu ifade eden Aksu, FTSO A plus Odaların bölgenin vizyonunu şekillendiren odalar olduğunu söyledi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Akif Arıcan, denetçilere katkılarından dolayı teşekkür etti. Arıcan, “Bir denetimden geçeceğiz ki eksiklerimizi görecek gerekli çalışmayı yapacağız.” Dedi.

Ekip Ruhu Başarıyı Getiriyor

 

Ekip çalışmasının önemine vurgu yapan Arıcan, başarının asla tesadüf olmadığını bu sonuçları almak çok çalışma ve azim ve ekip çalışması ile mümkün olduğunu vurgulayarak; “Bu işler ekiple oluyor. Ekip ruhu ile çalışan personelimize çok teşekkür ediyorum. Önemli olan kurumsallaşmak ve kaliteli hizmet vermeye devam edebilmek” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN