Ftso Personeli Eğitimle Gelişiyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca, üyelere verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla çalışanlarının kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimlerin düzenlenmesine devam ediliyor. Bu kapsamda düzenlenen 'Birbirimizi Anlamak' konulu eğitim FTSO çalışanlarınca ilgiyle izlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca, üyelere verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla çalışanlarının kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimlerin düzenlenmesine devam ediliyor. Bu kapsamda düzenlenen “Birbirimizi Anlamak” konulu eğitim FTSO çalışanlarınca ilgiyle izlendi.

FTSO’nca üye işletme ve işletme çalışanlarının kişisel gelişimine katkı sağlamanın yanında personelinin kişisel gelişimine katkı sağlanması için çaba sarf ediliyor. Bu kapsamda 24 Şubat 2017 tarihinde düzenlenen “Birbirimizi Anlamak” konulu eğitim, FTSO çalışanlarınca ilgiyle izlendi. İzgören Akademi Eğitmeni Tülay Üstündağ tarafından verilen ‘Birbirimizi Anlamak’ konulu eğitimde insan ilişkileri üzerinde duruldu.

 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası personeli “Birbirimizi Anlamak” başlığında düzenlenen kişisel gelişim eğitiminde bir araya geldi. Eğitmen, Danışman, Program Geliştirme Uzmanı, Yaratıcı Drama Lideri ve Eğitmeni olan Dr.Tülay Üstündağ tarafından verilen eğitimde insan ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken konular üzerinde duruldu. Anadolu kültüründe geniş yer tutan insan sevgisi üzerinde duran Üstündağ, bu konudakiatasözleri ve deyimleri katılımcılarla paylaştı. İnsanın en değerli varlık olduğunu vurgulayan Üstündağ,  en temel ilkenin karşılıklı sevgi ve saygı olduğunun altını çizdi. Tülay Üstündağ, teorik bilgilerin yanı sıra 30 yıllık meslek hayatında edindiği tecrübelere de sunumunda yer verdi. 3 saat süren eğitimde kişilerin birbirini dinlemesinin iletişimin başlangıcı olduğunu öğreten uygulamalar da yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN