FTSO MECLİS BAŞKANI BÜYÜKTEKE'DEN EMNİYETE ZİYARET

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke , Meclis Baskan Yardımcısı Erhan Tüfekçi , Meclis üyesi Efrayim Akçabel ve Meslek komitesi Baskani Turgay Şahin , Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan 'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke “10 Nisan 1845’ten beri görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan Polis teşkilatının, bugün de aynı inanç ve kararlılıkla Türkiye Cumhuriyeti’ne, ve halkına yakışır bir şekilde kendini geliştirerek, huzur ve güven kaynağı olmaya devam ettiğini söyledi. Gece gündüz demeden özveriyle çalışan, huzur ve güven ortamının sağlayan sizin nezdinizde tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımızı sunarken görevi başında şehit olan emniyet güçlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına tekrar başsağlığı diliyoruz” dedi.
177 yıllık bir tecrübe ve geçmişe sahip olan Emniyet teşkilatımızın yaptığı çalışmaların toplumun her kesimini ilgilendirdiğini ifade eden Meclis Başkanı Büyükteke, kurumsal işbirliği gerektiren konularda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın her zaman Emniyet Teşkilatı’nın yanında olduğunu da ayrıca vurguladı.
Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası heyetine teşekkürlerini iletti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN