Galatasaray Taraftarlarından Arıcan'a Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan'ı ziyaret eden Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği yöneticileri, Arıcan'ı derneklerine üye olmaya davet etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret eden Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği yöneticileri, Arıcan’ı derneklerine üye olmaya davet etti.

Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği başkanı Emrecan Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Akif Arıcan, taraftarlığını resmiyete dökerek Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği üyeleri arasındaki yerini aldı.

Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği başkanı Emrecan Arıkan, yönetim kurulu üyeleri Hasan Basri Aydemir, Salih Dündar, Halef Savukduran, Cem Özaslan, Yusuf Özkaya Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. 4 Ocak günü gerçekleşen ziyarette Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği tarafından Akif Arıcan’a sarı-kırmızı çiçeklerle birlikte Galatasaray atkısı ve Galatasaray’ın sevilen oyuncusu Podolskinin imzalı formasını hediye edildi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Akif Arıcan, “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, 42 yıllık bir tüccar ve naçizane bir Galatasaraylı olarak Fethiye Galatasaray Taraftar Derneğimizin ziyaretinden büyük mutluluk duyuyorum. Galatasaray’ın eski başarılı günlerini dönmesini diliyorum.” dedi. Kendisinin de Galatasaraylı olduğunu ifade eden Arıcan, yurt dışı gezilerinde Türkiye’den geldiğini söylediğinde o ülkenin insanlarının Türk futbolcuların isimlerini saymaya başladıklarını, futbolda uluslar arası başarının ülke tanıtımına büyük katkısı olduğunu kaydetti.

“Her şey saygı, sevgi içerisinde olmalı”

Futbolun insanları bir araya getiren ve birlikte hareket etmeyi sağlayan bir unsur olduğunun altını çizen Arıcan, “Her şey saygı, sevgi içerisinde olmalı” diye konuştu.

Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği başkanı Emrecan Arıkan ziyarete ilişkin şunları söyledi: “Kendisi çok sevdiğimiz Galatasaraylı bir ağabeyimiz. Kendilerini her zaman aramızda görmek istiyoruz dedi.

 

Ziyaret sırasında dernek üyelik formu da dolduran Akif Arıcan, Fethiye Galatasaray Taraftar Derneğine resmen üye oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN