Geleneksel Kahvaltı Etkinliği

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneğinin geleneksel hale getirdiği kahvaltı etkinliğine yoğun katılım oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneğinin geleneksel hale getirdiği kahvaltı etkinliğine yoğun katılım oldu. Çalış Sultan Aqua City  tesislerinde düzenlenen kahvaltı etkinliğine; Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği yönetimi ve üyeleri, Fethiye ve Seydikemer Yörük ve Türkmen Dernekleri yönetimleri, FTSO Meclis başkanı Osman Çıralı, Fethiye Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Halime Ok, TRT Türk Sanat ve Halk Müziği sanatçısı Tahsin Duru, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile davetliler katıldılar

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ramazan Tahancı yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği olarak her yıl sonu  geleneksel kahvaltı etkinliğimizi düzenlemekteyiz. Etkinliğimizin amacı eğitime destek olmaktır. Bölgemizde ihtiyacı olan öğrencilerimize; liselerde ve üniversitelerde okuyan çocuklarımıza burs vermekteyiz. Gelirlerimizi bu şekilde değerlendirmekteyiz. Her yıl olduğu gibi bu yılda kahvaltı etkinliğimize güzel bir ilgi ve yoğun bir katılım var. Sağ olsunlar; çok sayıda tanıdığımız, dostumuz ve arkadaşımız geldi. Katılımdan dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi. Konuşmasına devam eden Ramazan Tahancı “Seki ve çevresinde, Seydikemer  ve Fethiye ilçemizde; ihtiyacı olan çocuklarımız bize başvurabilirler. Biz yardımlarımız konusunda bir ayırım yapmıyoruz. Sadece ihtiyacı olup olmadığına dikkat ediyoruz. Başvuran olursa yardımcı oluruz” dedi.

 

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi Ayla Karabulut’ta açıklamasında “etkinliklerimizin bir amacıda; birlikte olmak, kaynaşmak ve uzun süredir göremediğimiz arkadaşlarımızı görme imkanı elde etmiş oluyoruz. Sadece Seki ve köyleri değil çevresi de bu programa dahildir. Çok teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN