Gizli, 'Mahallemizin Sorunlarını Hep Birlikte Çözeceğiz'

Fethiye'nin Karaçulha Mahallesine daha iyi hizmet etmek için aday olan Muhtar Adayı Hasan Gizli, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Hasan Gizli, 'Mahalle sakinlerimiz ile birlikte hareket ederek mahallemizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiye’nin en büyük mahallelerinden olan Karaçulha Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli, sıkılmadık el bırakmıyor. Vatandaşları evinde, esnafları işyerlerinde tek tek ziyaret eden Hasan Gizli, geniş bir yüzölçümü ve kalabalığa sahip Karaçulha Mahallesi’ne yeni hizmetler kazandırmak için çalışıyor. Birbirinden değerli projeleri ile yapacakları hizmetleri vatandaşa anlatan Hasan Gizli, “En gencinden en yaşlısına seçmenlerimize ulaşıp, yaşadıkları sorunların çözümü için notlarımızı alıyoruz” diye konuştu. 

“1 Nisan’dan Sonra Kazanan Tüm Mahalle Sakinlerimiz Olacak”
Karaçulha Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Gizli, “Mahallemizde dolaşarak en gencinden en yaşlısına seçmenlerimize ulaşıp, yaşadıkları sorunların çözümü için notlarımızı alıyoruz.  İnşallah 1 Nisan’dan sonra kazanan tüm mahalle sakinlerimiz olacak. Destek veren tüm mahalle sakinlerime ve özverili çalışmalarından dolayı, aza arkadaşlarıma ve de sevenlerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN