GRAFİK TASARIM SERGİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI…

Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Tasarım ve Fotoğraf sergisi törenle açıldı. Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Yıldız Özeren, kendilerini sektöre tanıtarak öğrencilerin doğru kişilerle bir araya gelmesini istediklerini ifade etti. Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Tasarım ve Fotoğraf sergisi okul bahçesinde açıldı. Öğrencilerin hayal ürünlerinin grafikleştiği sergi büyük beğeni topladı. Grafik Tasarım ve Fotoğraf sergisinin açılışını Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Tasarım ve Fotoğraf sergisi  törenle açıldı. Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Yıldız Özeren, kendilerini sektöre tanıtarak öğrencilerin doğru kişilerle bir araya gelmesini istediklerini ifade etti. Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Tasarım ve Fotoğraf sergisi okul bahçesinde açıldı. Öğrencilerin hayal ürünlerinin grafikleştiği sergi büyük beğeni topladı. Grafik Tasarım ve Fotoğraf sergisinin açılışını Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ve eşi Zeynep Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya gerçekleştirdi.

 

Grafik Tasarım ve Fotoğraf sergisinde 10, 11 ve 12’nci sınıfta okuyan öğrencilerin, 1 yıl boyunca derslerde yaptıkları eserler sergilendi. Muğla’da il genelinde birinci olarak ödül almış afişinde yer aldığı sergiyi gezen Kaymakam Ekrem Çalık, öğrencilerinin başarısı karşısında çok mutlu olduğunu söyledi. Kaymakam Çalık  “Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başarılarıyla kendini ispatlamış bir okul. Okul müdürümüz, okuldaki öğretmen kadrosu fevkalade başarılı. Fethiye’de de başarılarıyla ile kendilerini ispatlamış bir kadro. Buradaki mesleki çalışmalar da fevkalade güzel. Burada zeka var ve o zekayı kullanmak önemli. Kendi meslek dallarıyla ilgili zekalarını kullanarak çok güzel ürünler elde etmişler. Öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” dedi. Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Yıldız Özeren de: “Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve fotoğraf alanı bölümümüz bir yılda ders içerisinde yapmış olduğu 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerimizin etkinliklerini sergiliyoruz. Sergide  öğrencilerimizin atölyede neler yaptığını ne tür konularla iş yaptıklarını, sadece grafikle resim olmadığını, grafik ve tasarımdan afişe, çalıştıkları alanlar televizyon, radyo, grafik, matbaa gibi çeşitli alanlarda çalıştıklarını, bu alanlarda işletmelere gittiklerini, gittikleri işletmelerde ne tür çalışmalar yaptıklarını, hem sektöre kendimizi tanıtmak, çocuklarımızı doğru kişilerle doğru adreslerde bir araya gelmesini sağlamak hem de protokolümüzü okulumuzda ağırlayarak farkındalık yaratmak istedik” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN