Gülleri, 'Hakemlerin hatasına sığınmıyorum, kaybettik..'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 19.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde 24 Erzincanspor'a 1-3 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri çarpıcı açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Fethiyespor, ligin devresinin son mücadelesinde evinde 24 Erzincanspor’a 1-3 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri açıklamalarda bulundu.

“KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI”
Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri: “Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Oyuna da iyi başlamadık aslında. İkinci yarı hamlelerimizden sonra biraz üstünlük sağlamaya başladık ve golü bulduk. Rakip 10 kişi kaldı, bunu değerlendirmemiz gerekirken bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendiremedik. Üzgünüz, böyle olmasını ne ben ne de futbolcularım ister. İlk yarının son maçıydı, kazanmamız gereken bir maçtı. Kaybettik ve önümüze bakacağız. İkinci yarıya takviyelerle bu takımı daha iyi bir şekilde üst sıralara taşıyacağız”

“HAKEMLERİN HATASINA SIĞINMAK İSTEMİYORUM”
Teknik Direktör Gülleri: “Hakemleri çok da konuşmak istemiyorum açıkçası. Onların hatasına sığınmak istemiyorum. Penaltı, penaltı değildi önümüzde oldu. Penaltıyı bırakın faul bile değildi. Hakemler bu maalesef. Zararı hep bize oluyor. Ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı. Üzgünüz”

“BERKAY’IN KULÜPLE İLİŞKİSİ KESİLDİ!”
Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, takımın kaptanlarından 3 haftadır kadro dışı bırakılan Berkay Samancı’nın kulüple ilişkisinin kesildiğini söyledi. Gülleri: “Kim olursa olsun ben bu kulübün teknik patronuyum. Takımın tek sorumlusu benim. Bana yapılan saygısızlığın hiçbir şekilde affı yoktu. Bana saygısızlık yapan, Fethiyespor’a yapar. Berkay’ın kulüple ilişkisi kesildi zaten. Ama tabiî ki yönetime rapor vereceğiz. Takımı kuvvetlendireceğiz ve ikinci yarıya daha iyi gireceğiz” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN