Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Minik Ecrin’den geriye kırık dökük bisikleti ve hatıra için çekilmiş tek fotoğrafı kaldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde çıkan yangında 2 yaşındaki Ecrin Yakabağı alevler arasında kalarak hayatını kaybetti. Minik Ecrin'den geriye geriye kırık dökük bisikleti ve hatıra olsun diye bebek arabasında çekilmiş fotoğrafı kaldı.

Ortaca’da otomobil ile bisiklet çarpıştı: 1 ölü

Ortaca'da, bisiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Yangında mahsur kalan 2 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Muğla Seydikemer'de bir evde çıkan yangında alevler arasından kalan 2 yaşındaki çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Döverek öldürdüler, polisten kaçamadılar

Muğla'nın Datça ilçesinde bir şahsı darp ederek ölümüne sebep olan 2 şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Apart hırsızları polise yakalandı

Fethiye’nin Foça mahallesinde bir aparttan yapılan hırsızlık olayını polis kısa sürede aydınlattı.

Köyceğiz emniyetinden kaçak alkole geçit yok

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, polisin yenil yıl öncesi yaptığı ’sahte içki’ operasyonunda 60 litre sahte alkol ele geçirildi.

Ula'da kaçak içki operasyonu: 2 gözaltı

Muğla'nın Ula ilçesi Çörüş Mahallesinde kaçak içki üretip ticaretini yaptığı belirlenen H.T. ve H.Y. isimli şahıslar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Datça’da yerde yatarken bulunan şahıs, hastanede hayatını kaybetti

Muğla’nın Datça ilçesinde yerde hareketsiz bir şekilde bulunarak ambulansla hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti.

Köyceğiz’de araç yangını

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen park halindeki otomobil yanması sonucu kullanılmaz hale geldi.

Alzheimer hastası ölü bulundu

Menteşe’nin kırsal Denizova Mahallesinde yaşayan Alzheimer hastası 85 yaşındaki Arif Baykara ölü bulundu.

Fethiye’de tekneden hırsızlık şüphelileri serbest bırakıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde tekneden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden biri adli kontrolle, diğeri savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Motosiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otomobile çarpışan motosiklet sürücüsü kadın hastanede hayatını kaybetti.

Karagözler Mahallesi’nde zincirleme kaza: 3 yaralı

Fethiye’nin Karagözler Mahallesi’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Akşam saatlerinde şehir merkezinden Tersane yönüne gitmekte olan 48 AER 922 plakalı araç önce seyir halinde elektrikli mopede ardından da park halindeki otomobile çarptığı kaydedildi.

Dalaman’da esrar operasyonu

Muğla'nın Dalaman ilçesinde narkotik ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Balıkçı Barınağı hırsızlığını polis aydınlattı

Fethiye’de bir barınakta bağlı olarak bulunan teknenin, motorundan yakıt deposuna ve oltalarına kadar yapılan hırsızlık, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerinin çabasıyla aydınlatıldı. Tuna-1 isimli teknenin, çalınan motor ve diğer kısımları, Köyceğiz’de yakalandı. Hırsızlık yaptıkları iddiası ile yakalanan iki kişi, hazırlanan suç dosyası ile Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi.

Villa cinayetinde tahliye isteği yine reddedildi

Fethiye’de villada birlikte yaşayan İngiliz uyruklu Vivien Cheryl Barnes (63) ile Hasan Tayfun Baransel’i (71) bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sıhhi tesisatçı Hüsnü Ö.’nün tahliye talebi yine reddedildi. Bu cinayet ile ilgisinin olmadığını söyleyen tutuklu sanık Hüsnü Ö. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada “Tahliyemi talep ediyorum. Hayatımda ilk kez mahkemeye çıkıyorum. Olayla ilgim yoktur, oldukça mağdur oldum” şeklinde konuştu.

Yunanistan 12 göçmeni ölüme itti

Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından son günlerde artan düzensiz göçmenleri adalardan alıp Türk karasularına itme olayları devam ediyor.

Seydikemer’de alevler seralara sıçramadan söndürüldü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde sazlık alanda çıkan yangın seralara sıçramadan ekipler tarafından söndürüldü.

Pınar'ın katili Cemal Metin Avcı, nasıl öldürdüğünü bağ evinde anlattı

Muğla Menteşe'de yaşanan ve Türkiye'yi ayağa kaldıran Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili, olayın meydana geldiği bağ evinde keşif yapıldı. Afyon Cezaevi'nden getirilen Cemal Metin Avcı, cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Keşif sırasında eve Pınar'ın cesedinin konulduğu varilin benzeri ve palet getirildi.