Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

İnsan kaçakçılığına 6 tutuklama

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’nde yapılan operasyonda; 4 araç içerisinde Irak, İran, Mısır ve Suriye uyruklu 97 düzensiz göçmenin yakalandığı bildirildi. Konuyla ilgili olarak 13 şüpheli Fethiye Adliyesi’ne getirildi ve hakim karşısına çıkarıldı. Soruşturma sonucunda 6 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Karantinada olması gereken kadın market işletirken yakalandı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde temaslı olduğu öğrenilen ve evinde karantinada olması gereken L. B. K isimli bir kadın market işletirken yakalandı.

13 şüpheli hakim karşısına çıkarıldı

13 şüpheli hakim karşısına çıkarıldı

Fethiye'de 35 Göçmen yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, polis ekiplerinin yaptığı operasyonda yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 35 düzensiz göçmen inşaatta yakalandı.

3 bin 500 yıllık Tevrat ele geçirildi

Muğla’da tarihi eser ile ilgili bir ihbarı değerlendiren polisler alıcı kılığına girerek yurt dışına kaçırma hazırlıkları yapıldığı öğrenilen 3 bin 500 yıllık altın yazmalı ve değeri milyon dolarla ölçülen Tevrat’ı ele geçirdi.

Tavada unutulan yağ apartmanı yakıyordu

Muğla'nın Menteşe İlçesi Emirbeyazıt Mahallesi Kürkçü Sokakta bulunan Emiroğlu Apartmanının 4. katında ocakta unutulan yağın yanması sonucu apartman duman altında kaldı.

Bodrum'da ölüme terk edilen 27 göçmen kurtarıldı

Bodrum’dan yasadışı yollarla Yunanistan’ın Kos adasına kaçmak isteyen 27 göçmen cansalı içerisinde Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Düzensiz Kaçak Göçmenlere Devlet Şefkati 

Fethiye’de, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Fethiye Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliğince, Ölüdeniz mahallesinde dün gece yapılan operasyonda 4 araç içerinde, Irak, İran, Mısır ve Suriye uyruklu 97 düzensiz göçmen ile birlikte 10 organizatör yakalanarak gözaltına alındılar.

Köyceğiz'de tarihi eser operasyonu

Muğla İl ve Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Köyceğiz'de gerçekleştirilen operasyonda 38 parça farklı madenlerden imal edilmiş ve farklı dönemlere ait tarihi objeler ele geçirildi.

Yatağan'da sahte alkol operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yatağan İlçesi Köklük Mahallesinde bandrolsüz sahte içki üretimi yaptığı tespit edilen bir şahsın evinde 550 litre sahte alkol ele geçirildi. A.Ö. isimli şahıs gözaltına alındı.

Fethiye'de 97 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Polis ekipleri tarafından yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 97 düzensiz göçmen yakalandı, 10 organizatör gözaltına alındı.

Başkan yardımcılarına saldıran belediye personeli serbest bırakıldı

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz'a ve Emel Çakaloğlu'na bıçaklı saldırı girişiminde bulunan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Pınar Gültekin davasında önemli gelişme

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldükten sonra varile konulan ve cesedi yakılarak üzeri beton dökülen Pınar Gültekin cinayetinde anne Ayten Avcı, baba Selim Avcı ve iş ortağı Şükrü Gökan Orhan'ın yargılanmalarının önü açıldı.

Bodrum’da yol çöktü, kamyon içine düştü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir iş kamyonu yolun çökmesi sonucu foseptik çukuruna düştü.

Yalnız yaşadığı evde çıkan yangında hayatını kaybetti

Fethiye’nin Foça Mahallesi’nde saat 14.30 sıralarında bilinmeyen nedenle meydana gelen yangında, ev sahibinin yanarak hayatını kaybettiği öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınıp, söndürülürken yangında evde tek başına yaşadığı öğrenilen 59 yaşındaki Metin Uçkun’un hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu acı olayda, Uçkun’un yangın çıkan odadan balkona çıktığı, yardım istediği ve tekrar yangını söndürmek için içeri girdiği ve çıkamadığı öğrenildi.

Yüksekten düşen şahıs yaralandı

Fethiye’nin Kesikkapı Mahallesi’nde yüksekten düşen şahsın yaralandığı öğrenildi. Çevreden kazayı gören vatandaşlar, hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralı vatandaşa ilk müdahalesi, ekipler tarafından olay yerinde yapıldı.

Fethiye’de yangın: 1 ölü

Fethiye’nin Foça Mahallesi’nde az önce bilinmeyen nedenle meydana gelen yangında bir kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısına bıçaklı saldırı

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Önder Batmaz'a bir belediye personeli tarafından bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu. Çıkan arbedede aralarında Başkan Yardımcıları Önder Batmaz ve Emel Çakaloğlu'nun da bulunduğu 3 kişi yaralanırken, şüpheli gözaltına alındı.

9 düzensiz göçmen kurtarıldı

Bodrum açıklarında gece saatlerinde lastik bot ile Yunanistan adalarına geçmek için hareket eden ve içinde 9 düzensiz göçmenin bulunduğu lastik bot arıza yaptı.