Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Bodrum’da istinat duvarı yıkıldı otopark çöktü

Bodrum'da 3 gündür süren yağmurun ardından istinat duvarı yıkıldı otopark çöktü 1 otomobil duvarın altında kaldı.

Ortaca'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Ortaca'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Balıkçıların ağına takılan cisim SAS komandolarını harekete geçirdi

Bodrumlu balıkçıların ağına takılan 1'inci dünya savaşından kaldığı öne sürülen mayın SAS komandolarını harekete geçirdi. Torba limanına getirilen mayına askeriye tarafından el konuldu.

İzmir’de Eski Eşi Tarafından Öldürülen Fulya Öztürk, Fethiye'de Toprağa Verildi

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, yaklaşık 2 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından silahla vurularak öldürülen 35 yaşındaki Fulya Öztürk, baba ocağı olan Muğla’nın Fethiye ilçesinde dualarla ve gözyaşları içersinde toprağa verildi. Acılı anne, "Caniyi yaşatmasınlar" derken baba Ahmet Öztürk de "Sözün bittiği yer. Kadın cinayetleri durdurulsun artık" dedi.

Saman yüklü kamyon adeta yola sığmadı

Aydın-Muğla karayolunda seyreden saman yüklü bir kamyonun tehlikeli yolculuğu görenleri şaşırttı. Yükü hem oldukça fazla hem de dengesiz olan kamyon, oluşturduğu tehlikeye aldırış etmeden yoluna devam etti.

Uzaktan eğitim sırasında hayatını kaybetti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Uğur Günsel Üniversite Lojmanlarında kaldığı evinde uzaktan eğitim verdiği sırada hayatını kaybetti.

Çocuklarının gözü önünde kocasını öldüren kadın tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 çocuğunun gözü önünde kocası Vedat Demir'i bıçaklayan 38 yaşındaki Şerife Demir tutuklandı. Şerife Demir ifadesinde kocasının çocuklarına ve kendisine şiddet uyguladığı için bıçakladığını söyledi.

Fethiye’de 5 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi!

Muğla’da emniyet tarafından düzenlenen operasyonda, Fethiye’de 5 bin litre kaçak akaryakıt, Marmaris’te 1869 gümrük kaçağı kol saati, olmak üzere 44 tarihi eser niteliğindeki sikke ve obje, dedektör, 311 mermi, ruhsatsız tabanca ve 27 senet ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişiden 1’i tutuklandı.

Çiçek saksısında uyuşturucu taşırken yakalandı

Marmaris Çetibeli Jandarma kontrol noktasında ticari taksi içindeki bulunan yolcunun yanında taşıdığı çiçek saksısında 1235 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

11 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı

Bodrum Yalıkavak açıklarında Yunan Sahil Güvenlik unsurları tarafından can salına bindirilen 11 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Çocuklarının gözü önünde kocasını 22 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi kadın kocasını 22 bıçak darbesiyle öldürdü.

Fethiye'de Dereye Devrilen Otomobildeki İki Kişi Yaralandı

Otomobilde buluna alkollü bayan ekiplere zor anlar yaşattı.

Ortaca’da traktör römorku devrildi: 1 ölü

Muğla'nın Ortaca ilçesinde traktör römorkunun devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Dosyayı gönüllü avukat üstlendi

Fethiye’de eşi tarafından öldürülen Selvan Acar’ın dosyasını Ankara Barosu avukatlarından Fethiyeli Fatih Tahancı üstlendi. Olayın ardından Fethiye’ye gelen Avukat Fatih Tahancı, cinayete kurban giden SelvanAcar’ın annesi Cemile Kaya ve babası İsmail Yakabağ ile görüşüp; dosyayı gönüllü olarak üstlenmeyi kabul etti. Acılı anne ve baba ile görüşen Avukat Tahancı, katil zanlısının eşini daha önce yaralamış olduğunu belirterek; “Merhum komşuları tarafından, ailesi tarafından çok sevilen, sayılan aynı zamanda boşanma işlerine girdiği vakit evini Fethiye’ye taşıyan, kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadınmış. Topluma örnek olabilecek bir kadının ne yazık ki yaşam hakkı elinden alındı” dedi.

Adliyeye çelik yelekle getirildi

Fethiye’de iki çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldüren katil koca, kasten öldürmek suçu nedeniyle tutuklanarak; cezaevine gönderildi.

Koca ağaç bir anda yola devrildi

Bodrum'da yoğun yağışa dayanamayan ağaç, yola devrildi. Yolu tamamen kapatan ağaç dolayısıyla yoldan geçen araçlar geri dönmek zorunda kaldı.

Vakaya giden ambulans çamura saplandı

Bodrum'da vakaya giden ambulans, altyapı için kazılıp kapatılan yolda çamura saplandı. Devrilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan ambulans, kepçe yardımıyla kurtarıldı.

Orta refüje çıktı, aydınlatma direğini devirdi

Bodrum'da yağan yağmur sonrası kayganlaşan yolda duramayan kamyonet önce orta refüje çıktı ardından aydınlatma direğini devirdi. Yan yatan kamyonet içerisinden güçlükle çıkarılan sürücü ise yaralandı.

Cezaevinden izinli ayrıldı, dönüşte uyuşturucu ile yakalandı

Muğla Açık Ceza İnfaz Kurumundan Covid-19 sebebi ile izinli olarak ayrılan S.D. isimli şahıs, iznin ardından Aydın'dan otobüsle dönerken uyuşturucu madde ile yakalandı.