Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Piyasa değeri 10 milyon TL’lik gümrük kaçağı ürün ele geçirildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, polis ekiplerince iki şüphelinin iş yeri ve depolarına düzenlenen baskında , piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lirayı bulan çeşitli marka gümrük kaçağı 4053 kol saati, 828 parfüm, 543 güneş gözlüğü ve 23 tane duvar saati ele geçirildi.

“Hayvanlar kardeşimi yiye yiye bitiriyor”

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki ağaçlık alanda bir köpek tarafından bulunan kafatasının, yakındaki bir tersanede boya ustası olarak çalışan ve 24 Aralık’tan bu yana kayıp olan Mehmet Ali Koran’a ait olduğunun ortaya çıkması üzerine gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklandı. 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Mehmet Ali Koran'ın abisi Nihat Koran konuştu. Nihat Koran, kardeşinin cinayetinde başkaca faillerinde olabileceğini söyledi.

Katil Zanlısı Koca, “Pişmanım” dedi

Katil Zanlısı 36 saatlik kamera görüntüleri ile yakalandı Geçtiğimiz gün Fethiye'nin Pazaryeri Mahallesi 536. Sokak 9 Nolu apartmanda eşi Selda A. (24) ile tartıştıktan sonra öldürdüğü ileri sürülen 30 yaşındaki Tanju Y.A. cinayetin ortaya çıkmasından tam 27 saat sonra, polisin 36 saatlik kamera görüntülerini inceleyip, takip etmesi sonucu yakalandı. Katil zanlısının cinayeti 06 Aralık Pazar günü, sabah saatlerinde işleyip, kaçtığını itiraf ettiği öğrenildi.

Kamyon otomobili ezip geçti

Bodrum'da yaşanan trafik kazası sonrası otomobil içerisinde sıkışan vatandaş, otomobilin kapısı kesilerek kurtarıldı.

Cinayet şüphelisi Antalya’nın Kınık Mahallesi’nde yakalandı

Geçtiğimiz gün Fethiye’nin Pazaryeri Mahallesi 536. Sokak 9 Nolu apartmanda eşi Selda A. (24) ile tartıştıktan sonra öldürdüğü ileri sürülen 30 yaşındaki Tanju Y.A.’nın motosikletle kayıplara karıştığı bildirilmişti. Firari Tanju Y.A’nın, polis ve jandarma işbirliğinde yapılan operasyon neticesinde Antalya’nın Kaş İlçesi Kınık Mahallesi’nde yakalandığı öğrenildi. Tanju Y.A, Kınık Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürüldü.

Elektrik kesilince 5 metrelik çukura düştü

Bodrum'da bir binanın bodrum katına düşen restoran kuryesi ağır şekilde yaralandı. Elektrik kesintisi nedeniyle karanlık bahçede önündeki boşluğu göremeyerek yüksekten düşüp yaralanan kuryeyi çıkarmak içi ekipler seferber oldu.

Seydikemer’de trafik kazası:1 yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı.

Pansiyonda esrar ticaretine 4 gözaltı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Turgutreis Jandarma Karakol ekiplerinin pansiyonda kalan 4 kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi almasının ardından pansiyonda arama yaptı.

Uyuşturucu ticaretine bir tutuklama

Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü e bağlısı grup amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu ticaretine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Muğla’da sahte dolar operasyonu

Büyük alışveriş merkezlerinde sahta dolar ile alışveriş yaptığı tespit edilen ikisinin daha önce kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Nesli tükenme tehlikesinde olan karakulak ölü bulundu

Türkiye’de sayısı çok az olan ve ’karakulak’ (Caracal caracal) adıyla bilinen yabani kedi türü, Muğla’nın Fethiye ilçesinde ölü olarak bulundu.

Fethiye'de minibüs ile otomobil çarpıştı

Fethiye'de inşaat işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, araçlarda maddi hasar oluştu.

Otomobil şarampole yuvarlandı

Yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, şarampole yuvarlandı.

Seydikemer İlçesi'nde meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

Muğla’nın Seydikemer İlçesi'nde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü.

Marmaris’te yıkım gerginliği

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imara aykırı kaçak bina ve bölümlerinin yakımı için başlattığı çalışmalar hız kazandı.

Radara yakalanamamak için her türlü tedbiri aldı ancak polise yakalandı

Muğla-Marmaris yolunda hız sınırını aştığında radara yakalanamamak için aracına özel donanım ekleten bir sürücü radara yakalanmadı ama polise yakalandı. Sürücüye 'Hız sınırlarını tespite yarayan cihazların yerlerini belirleyen veya sürücüyü ikaz eden cihazları araçlarda bulundurmak suçu'ndan 3 bin 728 Tl para cezası kesildi.

Muğla’da köpeklerin saldırısına uğrayan emekli öğretmen ağır yaralandı

Muğla'nın Yatağan İlçesinde çöp dökmek için kapısının önüne çıkan emekli öğretmen Mahide Uslu (68) iddiaya göre iki kangal köpeğinin saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Uslu'nun geçirdiği 6 saatlik ameliyatın ardından tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

10 yıllık eşini bıçakla öldürdü

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Fethiye’de iki çocuğunun annesi, 10 yıllık eşini bıçaklayarak öldüren koca kayıplara karıştı.

Fethiye’de kısıtlama sürecinde iki kişi polisi darp etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında otomobilde alkol alan ve polis ekiplerini darp eden iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.