Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Fethiye’de Uyuşturucu Operasyonu

Muğla’nın Fethiye ilçesine il dışından uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen araçta uyuşturucu madde ve para ele geçirildi.

Bodrum Narkotik ekipleri uyuşturucu tacizcilerine göz açtırmıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı suçlamasıyla 1 kişi gözaltına alındı.

Maskeli hırsız bahşiş paralarını da çaldı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde bir iş merkezinin bulunduğu alanda yer alan dönerciye sabah saatlerinde iş yerinin kapısını zorlayarak giren yüzü maskeli hırsızlık şüphelisi, kasadaki ve bahşiş kutusundaki paraları ve iş yerine ait motosiklet anahtarını da aldıktan sonra motosikleti de çalarak olay yerinden uzaklaştı.

Muğla’da ev yangını

Muğla'nın Menteşe ilçesi kırsal Dağdibi Mahallesinde iki odalı çatısı ahşap evde çıkan yangında hasar oluştu.

Disk/Emekli-Sen Marmaris Temsilcisi Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı

Marmaris DİSK/Emekli-Sen temsilcisi Kasım Çağlı, sosyal medya hesabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı.

Yaya yollarında şok denetim

Marmaris'te İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yaya önceliğine yönelik denetim yapıldı.

Gasp zanlısı tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesinde 11 Kasım tarihinde meydana gelen gasp ve yağma olayının faili Müslüm A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suikast timinin ‘nitelikli yağma’ duruşmasında iddia makamı esasa ilişkin mütalaasını verdi

15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast girişiminde bulunan MAK ve Özel Kuvvetlerde görevli eski subay ve astsubayların içinde bulunduğu 37 sanık hakkında açılan ‘Nitelikli yağma’ davasında sanıklar SEGBİS kanalıyla duruşmaya katıldı.

Huzurevindeki baca yangını paniğe neden oldu

Muğla'nın Menteşe İlçesinde bulunan Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gece saatlerinde çıkan baca yangını paniğe neden oldu.

Kadının ağzını bantlayıp, ellerini kelepçeyle bağladılar

Kan donduran olay Muğla’nın Milas ilçesinde yaşandı. Milas’ta iki şahıs bir kadının evine girdi. Kadının ağzını bantlayan ve ellerini plastik kelepçeyle bağlayan şahıslar, kadına ait altınları çaldılar. Emniyet güçlerinin başlattığı çalışmaların ardından iki şahıstan biri yakalandı.

İnşaattan düşen işçi yaralandı

Fethiye’de inşaatta çalışan Bayram Büyükkoca (22), bir anlık dikkatsizlik sonucu yaklaşık 3,5 metre yükseklikten aşağıya düşerek yaralandı.

Muğla’da bin yıllık altın varaklı Tevrat ele geçirildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, ceylan derisi üzerine yazılmış altın varaklı bin yıllık Tevrat'ı satmaya çalışan 2 kişi, jandarma sivil istihbarat ekiplerince yakalandı.

16 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Marmaris ve Bodrum ilçelerinde Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından geri itilen toplam 16 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Köyceğiz’de tarihi eser operasyonu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde elindeki tarihi eserleri satmak için müşteri arayan bir şüpheli Muğla Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından yakalandı.

Fethiye’de pompalı tüfek dehşeti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde çıkan kavgada bir kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı. Olay yerinden kaçan 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Emniyet zehir tacirlerine geçit vermiyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Bu yönde çalışmalarını sürdüren Narkotik ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyon neticesinde satışa hazır 15 gram kokain maddesi, 40 gram esrar maddesi, 56 gram skunk maddesi, 1 hassas terazi, ruhsatsız tabancı ve 14 adet fişek ele geçirildiği öğrenildi.

Kuyuya düşen kedi çaresizce kurtarılmayı bekledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde su kuyusuna düşen kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Lüks teknede yangın

MUĞLA(İHA) – Muğla'nın Marmaris ilçesinde marinada bağlı lüks bir teknede çıkan yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Kumar merakı 79 bin TL’ye maloldu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Dalaman İlçesi Şerefler Mahallesinde faaliyet gösteren bir işletmenin bodrum katında kumar oynattığı bilgisi üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi.