Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Fethiye’de Kendilerini Hakim Savcı Diye Tanıtarak 3 Milyonunu Dolandırdılar

Fethiye’de kendilerini polis, hakim ve savcı olarak tanıtıp, emekli öğretmenin 3 milyonunu alan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Saklıkent Milli Parkı'nda Korku Dolu Anlar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yer alan dünyaca ünlü Saklıkent Milli Parkı'na dağdan düşen kaya parçaları korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yaralanan 5 turist ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Bir Evden 25 Düzensiz Göçmen Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yasa dışı yollar ile konaklama ve göç olayları ile mücadele amaçlı yapılan çalışmalarda, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri ilçede yaptıkları titiz denetimler sonucu bir evde 25 düzensiz göçmeni yakaladı.

Önce ceza kesildi sonra kask hediye edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik polislerince yapılan uygulamada kask takmayan sürücülere ceza kesilip kask hediye edildi.

Tartıştığı kuzenini arabayla çarparak öldüren şüpheli Denizli’de yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde tartıştığı kuzeni ile iki kişiye aracıyla çarpıp, kuzeninin ölümüne neden olan şüpheli, Denizli’de yakalandı.

Kıskançlık cinayetine yine aynı karar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iddiaya göre kıskançlık cinayetindeki karar istinaftan dönünce, mahkeme yine aynı kararı verdi.

Motor arızalanınca denizde sürüklendiler

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında bindikleri botun motor arızası yapması sonucu denizde sürüklenen düzensiz göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı

Pazaryeri mahallesi hıdırlık mevkiinde otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.

44 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen iki olayda toplam 44 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 11 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Denizde boğulma tehlikesi geçiren şahıs, hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren ve sahil güvenlik ekipleri tarafından bulunduğu tekneden alınarak hastaneye götürülen şahıs burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bot yangını yaralıları hastaneye getirildi

Fethiye Dalgıç Koyu'nda çıkan yangında yaralanan 2 kişi Fethiye Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Fethiye’de bot yangını

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir botta çıkan yangın, söndürme helikopterinin de desteğiyle söndürülürken, olayda 4 kişi hafif şekilde yaralandı.

14 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde Karaköy mevkiinde sahilde mahsur kalan 14 düzensiz göçmen ekipler tarafından kurtarıldı.

40 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 3 düzensiz göçmen olayında 40 düzensiz göçmen yakalandı, 8 düzensiz göçmen ise kurtarıldı.

Turist görünümündeki göçmenler yakalandı

Muğla'da turist kılığına girerek yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan 4 düzensiz göçmen polis ekipleri tarafından yakalandı.

34 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 34 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Okullar çevresinde denetim

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul çevresi, okul çevresindeki metruk binalar, işletmeler ve şüpheli kişiler üzerinde denetim yapıldı.

250 araç denetlendi

Eğitim ve öğretim yılının başlaması le birlikte Muğla genelinde okul servis araçları denetimi gerçekleştirildi.

Toplam 5095 haber.