Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Jeep Safarilerine Sıkı Denetime Alındı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kırsal mahallelerde jeep safarilerin denetimlerine ara vermeden devam ediliyor. Marmaris Bölge Trafik istasyonu ekipleri ile ilçe jandarma trafik ekipleri yaptıkları şok uygulamalarda emniyet kemeri, belge kontrolü yapıp şoförlere alkol testinden geçiriyor. yapılan denetimlerde 1 jeep şoförünün alkollü vaziyette direksiyon başına geçtiği belirlendi. Ekipler tarafından şoförun ehliyetine el konulup idari para cezası yazıldı.

Çok Sayıda Silah Ele Geçirildi

 Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesi Güllük Mahallesinde ikamet eden O.H.C. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız silahlar bulundurduğu bilgisinin alındı.

170 hektar orman küle döndü

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde havadan ve karadan yoğun müdahale ile kontrol altına alınabilen yangının bilançosu havadan görüntülendi. Nefes isimli helikopter ise yangında 72 sorti yaparak rekor kırdı.

Fethiye'de meydana gelen 4 araçlı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçerek 3 araca çarparken, kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Milas’taki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Milas ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını havadan ve karadan yapılan yoğun müdahale ile yaklaşık 6 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Enerji nakil hattına konan kargalar ormanı yaktı

Muğla’nın Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor. Yangının enerji nakil hattına konarak alev alan ve yere düşen kargalardan kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Çevre yolunda feci kaza 1 ölü 5 yaralı

Fethiye’de bir otomobil kontrolden çıkıp, karşı şeritten gelen 3 araca çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Başkan Tokat: “Her türlü tedbiri aldık”

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi sınırlarında başlayan orman yangını devam ederken, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yangın bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

"Maseratili Polis" toprağa verildi, cenazede gazeteciye saldırı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir araç içerisinde cesedi bulunan ve bir süre önce İzmir-İstanbul otoyolunda avukatla kavgasının ardından kamuoyunda "Maseratili Polis" olarak tanınan Hüseyin Tayfun Üçgül'ün cenazesi toprağa verildi.

Çevre yolunda zincirleme kaza

Fethiye çevre yolunda zincirleme kaza meydana geldi. Kazada yaralılar bulunuyor.

Milas’ta orman yangını başladı

Muğla’nın Milas ilçesinde saat 15.00 sıralarında orman yangını başladı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Figen Çoban cinayetinde zanlı koca hakim karşısına çıkacak

Muğla'nın Yatağan ilçesinde eşi, kayınbiraderi ve kayınvalidesi tarafından yakılarak öldürüldüğü ileri sürülen Figen Çoban cinayeti soruşturmasında ilk duruşma yarın görülecek.

Muğla’nın 4 ilçesinde “Emniyet Müdürü” değişikliği yapıldı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bodrum, Marmaris, Ortaca ve Datça olmak üzere 4 ilçede görev yapan “Emniyet Müdürleri” değişti.

Marmaris’te Emniyet Müdürü Görevden Alındı

Marmaris'te göçmen kaçakçısına tekne yaptırdığı ortaya çıkan İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Vali Orhan Tavlı tarafından görevden alınarak merkeze çekildi.

Balık tutmak için denize açılan emekli askeri arama çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Katrancı Koyu'ndan 9 Temmuz tarihinde kendisine ait botuyla balık tutmak için ayrılan emekli asker Cemil Korkmaz’dan haber alamayan ailesinin durumu emniyet birimlerine bildirmesiyle deniz, kara ve havadan arama çalışmaları başlatıldı.

sıçrayan yangın kontrol altına alındı

Muğla’nın Ula ilçe merkezinde fırında başlayan ve çevresindeki binalara sıçrayan yangın kontrol altına alındı.

Vize ihlali olan 35 yabancı uyruklu vatandaş yakalandı

Muğla genelinde düzensiz göç ile mücadele çerçevesinde yapılan “huzur” uygulamasında vize ihlali bulunan toplam 35 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Korkutan yangın, iş yerleri zarar gördü

Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen yangında 13 iş yeri zarar görürken, yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

Tüfekle Vurulmuş Halde Ölü Bulundu

Milas'ta bir kişi ormanlık alanda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu.

Toplam 5127 haber.