Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

BELEDİYEMKART UYGULAMASI HAYATA GEÇTİ

Fethiye’de yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve yerel esnaflara katkı sağlamak amacıyla planlanan BelediyemKart uygulaması hayata geçti.

FETHİYE SALLANDI

Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem Fethiye’den de hissedildi.

YÖRESEL LEZZETLERİN BİRİ GİDİYOR, BİRİ GELİYOR

Türkiye'nin dört bir yanındaki lezzetler, Anadolu Yöresel ürünler etkinliğinde buluştu. Anadolu Yöresel ürünler etkinliği kapılarını 30 Aralık’ta kapatıyor. Biten Anadolu Yöresel ürünler etkinliğinin hemen ardından Karaçulhaspor kulübüne destekte sağlayacak olan Anadolu Yemek Şenliği Yöresel Ürünler Hediyelik eşya fuarı kapılarını Fethiye halkına açacak. 

TORUNOĞULLARI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bünyesinde Orka Otellerini de barındıran Orka Şirketler Grubunun Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Faik Torunoğulları 84 yaşında hayatını kaybetti. Hacı Faik Torunoğulları’nın Fethiye Merkez Yeni Camiindeki cenaze merasimine turizm, sanat, spor ve iş dünyası ile bürokratların yoğun katılımı oldu. 

GİRGİN, “KÖYCEĞİZ’DEKİ SIĞLA AĞAÇLARI RANTA KURBAN GİTMESİN!”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, sadece Türkiye için değil Dünya için de genetik miras olan Köyceğiz ilçesindeki sığla ağaçlarının bulunduğu alanların Milli Park ya da Tabiat Parkı olması gerekliliğini TBMM gündemine taşıdı.

FETHİYE’DE 2022 NÜFUS OLAYLARI VERİLERİ ŞÖYLE

Yılsonunun yaklaşması ile birlikte veriler açıklanmaya başlandı. Yetkililerden alınan bilgiye göre 2021 yılında 1.729 kişi dünyaya gelirken, 128 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. 2022 yılında ise 1.582 çocuk dünyaya gözlerini açarken, 133 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

SİVRİSİNEK VE HAŞERELERE KARŞI MÜCADELE STANDI KURULDU

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda sivrisinek ve diğer haşerelere karşı mücadele etme konusunda bilgilendirme standı kuruldu.

MUĞLA’DA EYT’LİLER SABAHIN İLK SAATLERİNDE SOLUĞU SGK’DA ALDI

Muğla'da Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi sonrası vatandaşlar sabahın ilk saatlerinde Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yolunu tuttu.

EYT DÜZENLEMESİNE İLİŞKİN DETAYLAR BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacaktır" dedi.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ÖNLENMESİNE DİKKAT ÇEKTİLER

Esenköy Şehit Er Asım Özdemir İlkokulu İsraf Avcıları Takımı, çevre kirliliğinin önlenmesine katkıda bulunmak için hazırladıkları çantaları boyadılar.

FETHİYE BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR

Fethiye Belediyesi araç filosunu büyütüyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca döneminde toplam 54 yeni araç alınarak hizmete sunuldu. Karaca, sadece araç alımları ile 28 milyon 367 bin TL Fethiye Belediyesi’nin kâr ettiğini açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye Belediyesi’ne bir otobüs hibe edildi.

ÖĞRENCİLERE FETHİYE TARHANASI DAĞITTILAR

Muğla merkezde bulunan ve dört yıldır faaliyetlerini sürdüren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu, merkez kampüste öğrencilerin sınav haftasına girmesi nedeniyle C kapısı önünde “Fethiye Tarhanası” dağıtımı yaptı.

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA’DAN YENİ YIL MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yeni yıl münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

VEKİL ÖZCAN FETHİYE’YE GELEREK İLÇE BİNASINI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Suat Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Vekili Mustafa Koyuncu’yu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Özcan, Fethiye’nin sorunları hakkında bilgi alış verişinde bulunacağını belirtti.

MEHMET DEMİR’DEN İYİ PARTİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir, İyi Parti İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları’nı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunuldu.

MUĞLA’NIN İHRACATI 22 YILDA 63 KAT ARTIRDI

Türkiye’de su ürünleri ihracatının başkenti konumundaki Muğla, 2022 yılında tarihinde ilk kez 1 milyar doları aşmanın gururunu yaşıyor. Muğla, 2022 yılı hedefini tuttururken, Türkiye’de 1 milyar dolar barajını aşan 22’inci il oldu.

FETHİYE’DE AİLE MAHKEMESİNE “1.458” BAŞVURU

2022 yılında Fethiye Adliyesi Aile Mahkemesine Aile hukukundan kaynaklı 1458 dava başvurusu olduğu öğrenildi.

LOGARDAN BALIK AVLADILAR

Fethiye’de logar kapağı arasından oltayla balık avlayan vatandaşlar, görenleri şaşırttı.

FAİK TORUNOĞULLARI HAYATINI KAYBETTİ

Karslı Torunoğulları ailesinin babası, yardımsever iş insanı Faik Torunoğulları 83 yaşında hayatını kaybetti.

Toplam 14721 haber.