Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

“Meral Akşener” Konferansına Davet Ettiler…

MHP Genel Başkan Adayı ve İçişleri Eski Bakanı Meral Akşener; 5 Mart 2017 Pazar günü Muğla’ya geliyor. Meral Akşener; Milliyetçi Meslek Adamları Derneği Muğla İl temsilciliği tarafından düzenlenen “Milli İradenin Önemi” adlı konferansta vatandaşlara seslenecek.

Ak Parti Referandum İçin Sahaya İndi

AK Parti, 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Referandumuna 50 gün kala kampanya startını Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen toplantıda verdi.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN HAYIR’DA BİRLEŞECEĞİZ”

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanlığında bayrak değişikliği yapıldı. Mevcut ilçe başkanı Kemal Özkara sağlık sorunları nedeni ile ilçe başkanlığını kurucu başkan Selçuk Selvi’ye bıraktı. Devir teslim töreninde parti üyeleri de yoğun ilgi gösterirken 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum seçimlerinde Vatan partisi olarak “Hayır” oyu kullanılacağı açıklandı.

Bakan Eroğlu, 10 yıl sonra Fethiye Belediyesi'nde...

Daha önce 2007 yılında Fethiye Belediyesi tarafından Otogar ve İş Merkezi'nin açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 10 yıl sonra tekrar bugün Fethiye Belediyesi'ni ziyaret etti.

Adalet Bakanı Bozdağ’dan Muğla Ziyareti

Bir günlük çalışma ziyareti için Muğla'ya gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Muğla Adliyesini, Muğla Valiliğini ve Şehit ailesini ziyaret etti.

Başkan Saatcı'ya Ziyaret

DSP 21. Dönem İstanbul Milletvekili Rıdvan Budak, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Önceki yıllarda DİSK Genel Başkanı olarak da görev yapan Rıdvan Budak, Fethiye'nin cennetten bir köşe olduğunu ve burada yaşamak istediğini dile getirdi.

Muhtarlar Günü Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Miletvekili Öztürk:“Muhtarlarımızın ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerine yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 19 Ekim’i Muhtarlar Günü olarak ilan etmiştir”

Toplam 2192 haber.