Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, Pazar günü evinde Kırklarelispor’u ağırlayacak. Zor maçın hazırlıkları ise hız kesmeden devam ediyor.

ERMAŞ MUĞLASPOR DAVUTLARSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden ErmaşMuğlaspor 10. haftada deplasmanda oynayacağı Davutlarspor maçı hazırlıklarına başladı.

KÖYCEĞİZ’DE MİLLİ GÜREŞÇİ İLYASOĞLU SÖZLEŞME İMZALADI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde antrenör Elis Yıldız'ın çalıştırdığı, bir çok başarılara imza atan Milli Güreşçi Selvi İlyasoğlu Köyceğiz Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

ZİRVE SPOR EVİNDE GALİP

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden Fethiye Lokman Hekim Zirve Spor Kulübü, Söke Belediye Saldos Spor ile karşılaştı. Beşkaza Spor Salonu’nda oynanan maçı 3-1’lik skorla geçen temsilcimiz, oynadığı son beş maçı kazanarak galibiyet serisine devam etti. 

AMATÖR FUTBOLDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

Muğla Süper Amatör Lig'inde 6. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

ALTIN, “ÇOK ZOR BİR MAÇ KAZANDIK”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Fethiyespor’da ilk maçına çıkan Teknik Direktör Erhan Altın, “Öncelikle çocuklarıma saha içerisinde gösterdikleri istek, arzu ve performans için çok teşekkür ediyorum. Ufak tefek eksiklerimiz var. Onlar için de notlarımızı aldık. Çalışarak onları da gidereceğiz” dedi. 

ÇATAL, “DEVRE ARASINDA GEREKLİ TAKVİYELERİ YAPACAĞIZ”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, evinde konuk ettiği Pazarspor’u yenerek 3 puan aldı. Maçı değerlendiren Fethiyespor Genel Kaptanı Nacit Çatal, “Takımı toparlamak için uğraşıyoruz. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki hafta yine evimizde oynayacağız. Ondan sonra deplasmana gidip sonra tekrar evimizde oynayacağız” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN BAKIRCI, “YENİ BİR SAYFA AÇTIK“

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. Maç sonu Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı değerlendirmelerde bulundu. 

FETHİYESPOR ZORLU MÜCADELEDEN 3 PUAN ÇIKARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı.

FETHİYESPOR EVİNDEN 3 PUAN ÇIKARDI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 16’ncı maçında evinde Pazarspor’u konuk etti. Fethiyespor evinde oynadığı bu zorlu mücadele de attığı 1 golle 3 puanı aldı. 

KÖYCEĞİZ’DE ÖĞRETMENLER ARASINDA FLOOR CURLİNG TURNUVASI YAPILDI

Muğla'nın Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Floor Curling Öğretmenler Günü Turnuvası yoğun katılımla gerçekleşti.

ERMAŞ MUĞLASPOR, BORNOVA FK İLE KARŞILAŞACAK

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele eden Ermaş Muğlaspor şampiyonluk yolunda ligde, aralarında 4 puan fark kalan Bornova FK. ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek.

FETHİYESPOR TEKNİK DİREKTÖR ALTIN İLE ANLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi yeni teknik direktör arayışı içerisindeydi. Fethiyespor yönetiminden alınan bilgiye göre son olarak Van Spor FK'de görev yapan Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı.

FETHİYESPOR BALIKESİR'DEN PUAN ÇIKARAMADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 15. haftada Baynet İnşat Balıkesirspor’un konuğu oldu. Lacivert beyazlılar deplamanda oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybetti. 

SPOR TOTO 1. LİG: BODRUMSPOR: 1 - TUZLASPOR: 2

Spor Toto 1. Lig'in 14. haftasında Bodrumspor, sahasında karşılaştığı Tuzlaspor'a 2-1 mağlup oldu.

FETHİYELİ BOKSÖR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Azerbaycanlı rakibini yenerek dünya hafif ağırsıklet altın kemer boks şampiyonu oldu.

FETHİYESPOR’A BAYRAM TOYSAL MI GELİYOR?

Fethiyespor’da teknik direktör Mesut Toros’un ayrılmasıyla birlikte yeni teknik direktör için çalışmalara hızlı başlayan yönetim kurulu. Son olarak Iğdırsporda görev yapan Bayram Toysal’ın Fethiyespor’un gündeminde olduğu ve görüşmelere başlandığı öğrenildi.

BAŞKAN GÜMÜŞ, ŞAMPİYON KIZLARI AĞIRLADI

Türkiye Kadınlar Hokey Takımı 1. Ligi ve U14 Kızlar Hokey liginde Türkiye Şampiyonu olan Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü Kadın Hokey Takımı, şampiyonluk kupası ile Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ü ziyaret ettiler.

ATATÜRK KUPASI TAEKWONDO ŞAMPİYONASI DALAMAN’DA GERÇEKLEŞTİ

Muğla Taekwondocuları Atatürk Kupası için Muğla'nın Dalaman ilçesinde yarıştı.

Toplam 2748 haber.